Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért csak a ronda nők jutnak?
Elég sok nő ismerősöm van. Mivel többnyire, a barát kategóriába kerülök. Pedig ők azt mondják, nem vagyok ronda, sőt! Elég jól is beszélek.
Na de feltűnt pl. Ismerettségi körben vagy utcán is, hogy amolyan balek kinézetű pasik, alacsony, vézna, púpos, vastag szemüveges, esetlen járású, muja, pasik, fullos nőkkel vannak. S még csak jómódúnak sem néznek ki, tehát nem valószínű, hogy a pénz miatt vannak velük. Akkor mégis mit esznek bennük?
Egy nő ismerősöm azt mondta, hogy azok a nők lehet jól néznek ki, de mind sérült lelkűek, sokat csalódtak, ilyesmi, ezért választanak jóval alul. De én, mi a fenéért, nem tudok kifogni egy sérült, ám de jó kinézetű nőt? Azt mondta azért, mert én alapból rendben vagyok magammal, s nem vonzom az olyanokat. De akkor törvényszerű, hogy azért mert én rendben vagyok magammal, akkor nekem csak a ronda, banyák jutnak?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezek a barátok mindent is mondanak, hogy ne érezd magad szarul.
Ugye te sem hiszed el, hogy minden nő sérült akinek nem te kellesz? 🤣
A felszines nemjóját!!! Hányingerem lett, ahogy olvastam az írásod!! Hogy tudsz így beszélni férfiakról, nőkről, akiket nem is ismersz?? Csak a kulsejuket, amiről nem tehetnek. De akármilyen is a külseje, ez nem határozza meg, milyen ember!!
Az eszedbe sem jutott, hogy ezek a nők nem csak a külsőt nézték?? Mondjuk neked ez biztos meglepő, hiszen neked teljesen mindegy belső. Hihetetlen, hogy inkább választanál egy lelkisérült lányt magad mellé, csak legyen szép.
A másik: nehogy elhidd már a buta barátnőidnek, hogy te nem vagy RONDA. (Szebb szavakat nem érdemelsz) Valami baj biztos van veled, ha a szép lányok nem keresnek ;)
Arról nem is beszélve, hogy a lelked velejéig romlott, ha nem érdekel, hogy egy lány (vagy férfi, teljesen mindegy!!) sérült, csak szép legyen!! A buta barátnőid meg ugyanolyan felszonesek, mint te vagy. Madarat tolláról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!