Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem miért csak a ronda nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért csak a ronda nők jutnak?

Figyelt kérdés

Elég sok nő ismerősöm van. Mivel többnyire, a barát kategóriába kerülök. Pedig ők azt mondják, nem vagyok ronda, sőt! Elég jól is beszélek.

Na de feltűnt pl. Ismerettségi körben vagy utcán is, hogy amolyan balek kinézetű pasik, alacsony, vézna, púpos, vastag szemüveges, esetlen járású, muja, pasik, fullos nőkkel vannak. S még csak jómódúnak sem néznek ki, tehát nem valószínű, hogy a pénz miatt vannak velük. Akkor mégis mit esznek bennük?

Egy nő ismerősöm azt mondta, hogy azok a nők lehet jól néznek ki, de mind sérült lelkűek, sokat csalódtak, ilyesmi, ezért választanak jóval alul. De én, mi a fenéért, nem tudok kifogni egy sérült, ám de jó kinézetű nőt? Azt mondta azért, mert én alapból rendben vagyok magammal, s nem vonzom az olyanokat. De akkor törvényszerű, hogy azért mert én rendben vagyok magammal, akkor nekem csak a ronda, banyák jutnak?

dec. 8. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Szerencse is kell ehhez.

Multkor a buszmegállóban hallottam mikor egy csávó mondta, hogy őt anno a felesége szedte fel, mert ő nem mer egy nőhöz odamenni.

Akkor szted?

Hiába balfék, mégis házas.

Szóval ennyit erről.

dec. 8. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Azért, mert ilyen szenny jellem vagy, hogy "nekem kell egy sérült, de bomba nő!"... azok a férfiak valószínűleg jellemre tudnak olyat produkálni, hogy kellemes velük lenni.
dec. 9. 09:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Aztán az a ciki, ha mégis összejön a dolog, de a nő valahogy kigyógyul a lelki sérülésből, öntudatra ébred és otthagy 😉
dec. 9. 10:56
 14/17 anonim ***** válasza:
22%

Nem mintha válaszolnék neked bármire is.

Mi ez a stílus?

Állítsál már magadon te nyomorult.

Egy anonim oldalon arcoskodsz, vicc.

dec. 9. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
#12 hogyhogy mot arcoskodok?? A kérdező arcoskodik. Az ő szintjén kell valaszolni neki...
dec. 9. 19:17
 16/17 A kérdező kommentje:

#14 #15

Én töltök egy italt magamnak addig, még lerendezitek egymással.

dec. 9. 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ebből nagy vita nem lesz, szóval most nem tudsz lerészegedni, prolikám.
dec. 10. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!