Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolati piacon mi a különbség az incel meg a nő között?
Figyelt kérdés
márc. 7. 17:04
21/26 anonim 

válasza:

#20 Fáj az igazság és terelsz. Feleslegesen osztod az észt. Regisztrálj társkeresőbe nagyon ronda nő képekkel és látni fogod te is mennyire más lesz a hozzáállásuk feléd. Akkor talán valamit megértesz
22/26 anonim 

válasza:

21# de te pasi vagy az meg csak egy fokkal kell hogy szebb legyen az ördögnél.
De ugye te a bunkóságod miatt nem kellessz a kutyának se.
Nekem is udvarolt ronda pasi, valamit csak tudhatott amit te nem. Az akárkit felszedett akit akart. De te? Hagyjuk.
23/26 anonim 

válasza:

#22 Aha. Ha 1 fokkal szebb az ördögnél, akkor meg pénz vagy státusz kell, aminek látszania kell. Hány éves vagy? Vagy csak teszed a hülyét?
24/26 anonim 

válasza:

Ja hogy nem csak külsőben, hanem mindenben átlag alatti vagy? Akkor meg ne várj átlag nőt.
25/26 anonim 

válasza:

#24 Magas vagyok és sportos aránylag. Én csak annyit várok hogy ne kövér nőm legyen.
26/26 anonim 

válasza:

Az udvarolt vagy fel is szedet nem úgyanaz. De ez a férfi legyen egy fokkal szebb az ördögnél duma gondolom azt jelenti hogy a férfi legyen izom top csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!