Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkanélküliként ezentúl még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküliként ezentúl még kevesebb az esély?

Figyelt kérdés
Sosem hianyzotam a munkàból az elmúlt 16-17 évben. Most elküldtek és munkanélküli leszek. Ha eddig 350-400 körüli nettó fizetéssel hajléktalannak mondtak a nők, akkor mi lesz most?

#Munaknelkuli incel sors
ma 07:37
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
68%

Mi lenne? Semmi! Gondolom nem szándékozol így maradni.

Én is nemrég vesztettem el a munkámat, és egyenlőre nem sikerült még másikat találni, de nem kesergek, és ahova csak lehetett, jelentkeztem, és majd valami úgyis lesz, két helyen már voltam interjún is, szóval ettől még nem érzem magamat kevesebbnek, hogy jelenleg nem dolgozom.

ma 07:45
 2/37 anonim ***** válasza:
79%
Ezentúl nem az lesz a legnagyobb gondod, hogy legyen csajod, nem jut punci. Hanem hogy legyen hol lakni és legyen mit enni. Különben nem csak a nők szemében leszel hajléktalan.
ma 07:56
 3/37 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó egyes.

Persze már keresem a másik munkát. Ki tudja mikor sikerül.

Arról van szó hogy stabil állás mellé is mindig megkaptam hogy

1, hagyjam ott

2, a munka mellett járjak iskolába, csináljak nyelveket

3, aztán mikor már jobban keresek akkor kezdjek a nőkkel próbálkozni.

Szóval 400 nettóval se álltak velem szóba, most még egy fillér fizetésem nem lesz.

ma 07:58
 4/37 A kérdező kommentje:
Max a villanyt ,gázt stb tudnàk kikapcsolni mert van lakásom.
ma 08:02
 5/37 anonim ***** válasza:
65%
Nem a pénz volt ott a gond, hanem, hogy te erre rágörcsölsz, és kevesebbnek érzed tőle magad, vagy aranyásók közt keresgélsz. Én sem kerestem sokkal többet, és mégis tudtam ismerkedni. Sőt egyik csaj sem kérdezte meg, hogy mennyit keresek?
ma 08:05
 6/37 anonim ***** válasza:
39%
400-ból se tudsz egy nőt sehova elvinni. Ez a hajó már elment.
ma 08:06
 7/37 A kérdező kommentje:

6

Ez nem a titanic. 😃

De oké ez is egy vélemény.

ma 08:08
 8/37 anonim ***** válasza:
64%

Most van igazán időd akkor élni meg nőzni..kozben meg pályázgathatsz mindenhova.

Engem ha kirugnak(pl leépités vagy megszunik a cég stb)en eleinte sokkot kapok ugye, de bennem van hogy végre pihenhetek elintézhetem a dolgaim amiket halogatok allandoan a redvás munka miatt, feltöltődhetek ki vagyok aludva, van energiám énekelve főzni is, nem az hogy mosogatás elott már osszeesek a fáradtságtol vacsi után, latom a napot is nem az van higy reggel sötétben megyek es munkábol gyerekkel sötetedés elott haza, a lakás topon van nemcsak hétvégén esek neki a héten felgyűlt putrinak, talalkozhatom barkivel lehetnek szoc.kapcsolataim is, jővőképem is alakulhat, fel is újithatok, igazabol mintha börtönből szabadultam volna..

Aztán felvesznek a kövi munkahelyre es kakukk..

ma 08:09
 9/37 anonim ***** válasza:
54%

Ha most is a luxus qrvákra hajtasz, akkor akkor is el fognak küldeni, ha 2 hónap múlva 500at keresel.

Es az egy dolog hogy kikapcsolhatják a szolgáltatasokat, de gondolom nem fényevő vagy, az élelmiszer meg nem 2 Ft. Szóval hamarosan nem az lesz a legnagyobb vajod hogy jut e punci vagy sem.

ma 08:11
 10/37 A kérdező kommentje:

8

Igazad van

Én is tegnap egy akkora pörköltet főztem... Végre volt időm hónapok után egyszer.

Végre aludhatok, edzhettek reggel. Ez mind jó. De ha elfogy a zseton akkor baj lesz.

ma 08:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!