Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez akadály lenne egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez akadály lenne egy kapcsolat kialakításában, vagy nem számítana a nőknél?

Figyelt kérdés

46 éves nemrég elvált 3 gyermekes férfi vagyok, a munkám viszont politikához, közéleti tevékenységhez kötött, tehát abban a városban ahol lakom, ismert közéleti szereplő vagyok.

Vajon a korombeli 40-es nőknél, akik iránt érdeklődöm, ez lehet hátrány, vagy nem számít?

A környezetem jóképű és jól öltözött férfinak mond, több egyedülálló nő ismerősöm hirtelen elkezdett felém közeledni, de néha azt érzem, mintha a közszereplőség visszatartaná őket, vagy mintha egy határnál ez így megtorpanna v mintha egyesek nem merik a kezdeményezésemet felvállalni.

Nyilván vannak akiknek nem tetszem v nem vagyok szimpi, az azt gyorsan fel lehet ismerni.

ma 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem kizáró ok lenne, de hogy azoknál a nőknél, akik iránt te érdeklődsz, ez hátrány-e vagy sem, azt csak ők tudják.
ma 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ducikas nőknél probàlkozol?
ma 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A 3 gyerek inkább kizáró.
ma 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem számít, de a 3 gyerek és az ezzel járó 50%-os fizetésletiltás gyerektartás céljából már annál inkább.
ma 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
A 3 gyerek eleve kizáró ok, a többi csak rátesz egy lapáttal.
ma 13:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy 50%-os fizetésletiltás? Ilyen nincs, ez mi?
ma 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Többen írtátok a 3 gyereket mint kizáró okot. Elmondanátok, h ez miért kizáró ok, v miért hátrány?
ma 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Közhely, de: van, akinél előny, van, akinél hátrány, és van, akinél irreleváns.
ma 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
2 vagy több gyerek esetén a fizetés 50%-a is lehet a gyerektartás összege. Ez lényeges információ. Vagy váltott nevelés esetén nincs gyerektartás, de 2 hetente ott van 3 gyerek..... Hát ezért kizáró ok a legtöbb nőnél.
ma 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!