Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek megalapozott-e,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megalapozott-e, hogy totálisan nullának érzem magam ha társkeresésről van szó?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs miért, de 170 centisen is sikerült az utóbbi időben több randiig is eljutnom (igaz többszöri találkozás csak 1 lánnyal lett).

50pár kg vagyok és hiába edzek nem erősödök (mozgásszervi betegségem is van).

Stílusom unalmas, raccsolok, focin/politikán kívül semmi más nem érdekel.

Volt 1-2 kifejezetten szép csaj is akivel az utóbbi napokban beszélgettem online, de úgy voltam vele, inkább el se hívom randizni, mert úgyis totális kudarc lenne belőle.

A fenti rossz tulajdonságaimon túl ráadásul kopaszodom is.

[link]

Természetesen 30 felett vagyok ami a fenti tulajdonságaimat nézve nem előny hanem inkább hátrány a fiatal Z-genes lányok körében, akik manapság a magas, vékony, "madárfészek" dúshajú szépfiúkra buknak.

Van-e így értelme erőltetni a társkeresést?

tegnap 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Önbizalmat kellene növelni. A kopasz Ság ellen nincs valamilyen vitamin, gyógyszer? Voltál már vele orvosnál?
tegnap 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
13%

Nincs, ne erőlködj.

Én 181cm/75kg vagyok és nálad 100X durvábban kopaszodom. NEm is érdeklem évek óta a nőket. Utoljára 4 éve volt közöm néhányhoz, pár kavaráson és két alkalmi (egy 40+-os nővel) szexen kívül semmiben nem volt részem. Mondjuk 20-as éveiom elején legalább volt egy komolynak mondható kapcsolatom...

Bármilyen testi hibával, értelmetlen próbálkozni, főleg ha előtte sem voltál egyáltalán sikeres. Én fiatalon még egészen jól néztem ki, főleg a mostani külsőmhöz képest, de így is láthatatlan, érdektelen voltam a nőknek úgy általában.

tegnap 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

A testi dolgokhoz..

Ma már elég komoly gyógyszerek vannak, amik segíthetnek rajtad. Van olyan amik nemhogy mozgásszervi betegeknek, hanem hosszan fekvő, illetve kómában lévő embereknek adnak, és nemcsakhogy megtartják izomtömegüket, hanem még izmosodnak is. (Sportolók egyébként ezeket nagytételben használják doppingszernek) Mellékhatásaik se igazán vannak már. Főleg a közepes hatásfokúaknak. Illetőleg minél alacsonyabb valaki annál kevesebb izomtömeg kell, hogy jól arányosan, illetve férfias nagydarabnak nézzen ki.

Kérdés mennyi pénzed van rá. Na meg elhivatottságod.

tegnap 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Azért az unalmassagon meg a foci-politika fixacion lehet változtatni. Tájékozódj, olvass.
tegnap 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán 30 fölött nem a gen z lányokat kellene hajkurászni és akkor nem esnél ennyit pofára.
tegnap 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

A leírásodból az jön le, hogy full átlagos vagy. Egy vagon pasit ismerek, aki ilyen paraméterekkel barátnővel, feleséggel van. Ez az objektív véleményem.

A szubjektív véleményem meg az, hogy engem ebből a felsorolásból a vékony testalkatod zavarna, meg az unalmas jellemed. Az izomzatodon nem tudom, lehetne e fejleszteni, ha mozgásszervi problémád van, de talán egy szakembert megkérdezhetnél erről.

A többi dolog nem gáz, a magasságod teljesen rendben van, a raccsoláson meg lehet javítani. De ez csak a személyes véleményem, és én csak egy nő vagyok, nem az összes.

tegnap 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
170 cm-vel több randi..bro gyűjtöd a trófeákat grat.
tegnap 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!