Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyire túlértékelve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyire túlértékelve a társkeresés és a párkapcsolatok?

Figyelt kérdés

Tényleg mindenki így párt akar magának... barátnőt stb. főleg a férfiak részéről és ha van egy párod végre találtál egy párt onnantól nem lát az ember csak a párjával akar lenni, a barátokat hanyagolja, 90%-ban csak a párom csak a párom, miért vagyunk ennyire csak a párunkra koncentrálva. 40 éves vagyok de sosem voltam ilyen ha barátnőm is volt ugyanannyit akartam a barátokkal tölteni az időt mint a párommal egyáltalán nem volt az bennem hogy csak a párommal akarok lenni pedig voltam szerintem szerelmes is, lehet hogy én vagyok a fura vagy nagyon társasági ember vagyok ès szeretek minél több emberrel lenni és minél több emberrel megosztani az életemet.

Igen mondhatjuk azt hogy az ember társas lény de szerintem az nem azt jelenti hogy a párommal vagyok csak, hanem épp azt jelenti hogy az életemet több emberrel is meg akarom osztani és legalább annyit akarok lenni a barátokkal családommal mint a párommal

ma 15:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kettő "barátnőm" hanyagolt a pasija miatt, sőt az egyik még össze is veszett velem merthogy én irigy vagyok rá. Szerintem az olyanok nem a barátaid akik az új párjuk miatt rád se bagóznak. Egyikkel se tartom azóta a kapcsolatot.
ma 15:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne áltasd magad, nem párt akarnak, csak egy állandó partnert az ágyban. 10-ből 8 nem képes normálisan felépíteni egy kapcsolatot, és ezt kortól, nemtől függetlenül állítom. Ez a 10-ből 8, már 1-2 randi utána akarja a másikat!

Ez így nálam nem párkeresés, csak ágyas keresése!

ma 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:
42%

Az emberek családban élnek, és nem a haverokkal.

Hát, ezért.

ma 15:33
 4/14 A kérdező kommentje:
3. Pontosan erre keresem a választ hogy miért egyszerűen nem értem az embereket, nem értem hogy miért....
ma 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:
41%

Mit nem értesz ezen?

Te nem tudod megadni azt az élményt, amit a csalad jelent. Hazamenni, ott var a házastársad, a gyerekeid.

ma 15:40
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Azért, mert a párkapcsolat manapság divat lett, amolyan státusszimbólum, amire büszke lehet az ember.

Én viszont a párkapcsolatok kb. 90%-át képmutatásnak tartom, ahol a felek többsége sem tud arról, hogy téveszmében élnek. Ami ezekben a párkapcsolatokban történik, annak semmi köze nincsen a szeretethez, ellenben köze van az önzéshez, és a másik tárgyiasításához.

Egyáltalán nem véletlen, hogy az emberek életében a párkapcsolat nem lineáris (ahogyan lenni kellene), hanem ciklikus: ugyanabban a körforgásban él:

Beleszeret -> együtt vannak-> kiábrándul-> szakítás.

Aztán jön egy másik ember, és ismétlődik a ciklus:

Beleszeret-> együtt vannak-> kiábrándul-> szakítás.

És ez így megy tovább a végtelenségig. Az egykori szerelmei meg akár meg is fagyhatna az utcán a téli hidegben, idegennek tekinti.

Kevés taszítóbb dolog van ma, mind a 21. századi modern párkapcsolat. Ennél még a középkori érdekházasságok is becsületesebbek voltak.

ma 15:44
 7/14 anonim ***** válasza:
17%
A barátokkal nem tudsz szexelni. Ezért fontosabb a párod. A szex és az intimitás a szeretet legerôsebb megvalósult formája.
ma 15:57
 8/14 A kérdező kommentje:
7. Ez azért elég szomorú mert szerintem a szexuális vágy elmúlik, de a baráti lelki kötődés nem, ha igaz barátod van...
ma 16:03
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Az emberek 90% azért akar párt (főleg a férfi a nőt) hogy a külvilág felé bizonyítson hogy ő nem meleg vagy lúzer. Nevezhettek dd van konkrét ismerősöm aki gyűlöli az asszonyt. A szex gondolatával is ki lehet kergetni a világból. Pedig csinos a felesége és vagy 12 éve vannak együtt. Csak azért kell neki a nő hogy elmondhassa hogy ő megfelelt a társadalmi elvárásoknak. Nem lúzer , nem kisfaxu, nem meleg, nem beteg elme✓ hiszen az asszony otthon várja... Ezzel bizonyítja
ma 16:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mind a négy barátom, akikkel hosszabb ideje barátok voltunk,akkor távolodott el és lett belőle csicska , amikor párjuk lett. Szó szerint kéredzkedtek a nőtől, ha fél órára beszélgetni akartak. Aztán már ez is elmaradt. Mindegyiknek rossz a házassága, unalmas..

Persze, amikor panaszkodni kellett, vagy az egyik azt akarta,hogy én legyek az alibije, míg ő egy munkatársnőjét dugja, akkor elzárkóztam tőlük és nincs barátom.

De aki felrúg mindent a párja miatt, az a szememben nem barát.Szánalmas p.nafüggő csicska. Mert nem csak a pár fontos az életben, nincs rosszabb,mint ugyanavval az emberrel savanyodni éjjel - nappal. Erre már a "barátaim " is rájöttek, a saját kárukon. Megérdemlik.

F

ma 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!