Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyet nyugodtan vehetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyet nyugodtan vehetem visszautasításnak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok csajozni, sem ismerkedni. Érzem, hogy feszengek, szorongok és senkihez sem merek úgy odamenni, hogy szimpatikus vagy, meghívhatlak-e valamire. A nőkhöz tényleg nincs semmi "tehetségem".

A visszautasítástól pedig félek, úgyhogy azt szoktam csinálni, hogy akin élőben láttam, hogy kedves, nem túl közömbös velem, arra ráírok valamilyen ürügy kérdéssel. Nem kérdezek semmit, hogy hogy van, vagy mit csinál, csak az adott kérdést. S ha válaszol rá, de ő nem viszi tovább a témát, nem kérdez semmit, vagyis nem tér el a tárgytól, akkor többet nem írok neki és a beszélgetést is lezárom.

Az én véleményem szerint ilyenkor, ha tényleg érdekelném, akkor beszélgetne velem tovább. Volt már barátnőm, de én ugyanolyan gyáva vagyok mint tizenévesen. Már vagy öt csajra írtam így rá, de nem alakult semmi, úgyhogy elkönyveltem úgy, hogy nekik nem jöttem be.

febr. 16. 11:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%
Hát ha olyan nyomi vagy, hogy nem tudsz ismerkedni nyilván visszautasítanak teljesen mindegy, hogy élőben vagy online próbálkozol. Nem is értem miért hiszed, hogy rajtad segít az online csevegés amikor szorongsz és nem tudsz ismerkedni. Ugyanaz a nyomi vagy online mint szemtől szemben jó reggelt! :D
febr. 16. 11:31
 2/21 A kérdező kommentje:
Ok.
febr. 16. 11:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A másik félnek ugyan honnan kellene tudnia, hogy te milyen szándékkal írsz és kérdezel valami kamu kérdést? Ő is pont ugyanazt gondolja, hogy ha te akarnál valamit, akkor továbbvinnéd az ismerkedést, ha már egyszer szóba elegyedtetek. Bocs, de tényleg elég nyomi ez így. Fejleszd a szociális készségeidet.
tegnapelőtt 11:25
 4/21 A kérdező kommentje:

Szerintem egyértelmű, hogy van valami mögöttes szándék is az ilyen kérdések mögött, mert az ilyet a nők levágják. De jelzem, ez csak az én véleményem.

Egyébként, ha már én nyitottam valaki felé, akkor igazán nem kerülne semmibe továbbvinni, vagy érdeklődést mutatni.

De mindegy, ha nincs igazam, akkor sem fogok változtatni semmit.

tegnapelőtt 14:32
 5/21 anonim ***** válasza:
Nincs igazad, egyáltalán nem egyértelmű. Nőként elvárom, hogy a férfi kezdeményezzen, ha már megkeresett. De szíved joga nem változtatni, akkor nyilván nem is fog változni semmi.
tegnapelőtt 14:37
 6/21 A kérdező kommentje:
S ha már megkeres, tegye azt akármilyen hülyeséggel, akkor mi számítana kezdeményezésnek, amire azt mondod, hogy így már igen?
tegnapelőtt 14:46
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
"Nem kérdezek semmit, hogy hogy van, vagy mit csinál, csak az adott kérdést. " - pont az lenne, ha az ürügykérdés után kérdeznél valami személyeset, és lassan ráterelnéd a beszélgetést arra, hogy szimpatikus neked és szívesen elhívnád egy kávéra. Az, hogy ráírsz valakire, hogy mikor kell beadni az idén az adóbevallást, egyáltalán nem kezdeményezés és senki nem fogja annak venni. De sok sikert, ha így akarsz élni továbbra is!
tegnapelőtt 14:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Kockáztatás nélkül nincs győzelem.

Mondom mit csinálj: kérd meg egy haverod, hogy fogadjatok. Egy 20 ezresben. Ha oda mersz menni egy csajhoz a nyílt utcán és elkérni az elérhetőségét, akkor te nyertél. Ha nem, akkor a haverod. Nem az a fontos, hogy megadja, hanem hogy eljuss addig a pontig, hogy konkrétan nyíltan rákérdezel. Aztán vagy megadja, vagy nem. Az már mind1.

Itt a fogadás a lényeg.

(Ne az legyen a célod, hogy csajozz, hanem hogy ezt véghez vidd, ezt az egy mondatot: Megadod a telószámod/instád/fb-od? Igazából a válaszát sem kell megvárnod. Hátatfordítasz oszt otthagyod. Ezzel sokkal fontosabb dolgot szerzel, mint egy jó nő elérhetősége.)

tegnapelőtt 14:53
 9/21 A kérdező kommentje:

Az úgy nem fog menni, hogy elmondom, hogy szimpatikus és elhívom kávézni anélkül, hogy tudnám, hogy ez kölcsönös vagy sem. Épp ez a lényeg, ezért próbáltam valami buta ürüggyel nyitni, hogy ne kelljen pofára esnem, ha nem muszáj.

Nyolcas, köszi a tippet! Ez biztos működik másoknál, de nálam nem. Ha 50, vagy akár 100 ezer forintom bánná sem mennék így oda senkihez. Ahhoz én nem vagyok elég jó, hogy ilyen kötetlenül, nyílt lapokkal csajozzak. Ha az nem célravezető, ahogy eddig próbáltam, akkor ennyit sem fogok.

tegnapelőtt 15:48
 10/21 anonim ***** válasza:
9 - pedig kockázat nélkül nincs nyereség, ez örök igazság! Hiába akarod mindenféle kockázat nélkül kirtükközni, ha nem öntesz tiszta vizet a pohárba , sosem fog kiderülni, hogy szimpatikus vagy-e a nőnek. És ha nem, akkor mi van? Megköszönöd a lehetőséget és elköszönsz. Senki sem halt még bele. Mitől félsz ennyire?
tegnapelőtt 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!