Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoo, és társai társkeresőkön, várjam a like-okat, vagy nyugodtan írjak rá a csajokra akik tetszenek?
Figyelt kérdés
Mi az elfogadott viselkedés ezeken?2023. dec. 26. 15:54
1/5 anonim válasza:
Match nélkül ne írj senkinek. Arra való a match hogy lásd ki az, aki szintén érdeklődik irántad. Ha nem matcheltek, azt jelenti nem érdekled.
2/5 A kérdező kommentje:
Vagy azt, hogy az algoritmus még sosem tolt az orra elé…
2023. dec. 26. 16:40
3/5 anonim válasza:
Akkor majd fogja. Nem rohansz sehova.
Személy szerint engem mindig irritáltak azok, akik match nélkül irogattak. Ha közösen érdeklődünk egymás felől, majd megtaláljuk egymást és matchelünk, ha nem akkor hagyjanak békén.
4/5 A kérdező kommentje:
Semmi garancia nincs, hogy majd fogja… badoon pl felhasználók egy jó nagy részét nem is látod… arra még nem jöttem rá, mitől függően.
Ezt is onnan vettem észre, van két csaj, akikkel 1-2kmre lakunk egymástól, de nem lesz semmi, csak szoktunk beszélgetni,
Mindketten ők irtak rám az animés képeim miatt… namármost a “közelemben” menüpont alatt sohasem láttam egyiküket sem, pedig bele tartoznak a szűrési feltételeimbe, és mondom 1-2km-en bellül vannak.
2023. dec. 26. 18:40
5/5 A kérdező kommentje:
Ráírtam, szívesen fogadta, most chatalünk.
2023. dec. 26. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!