Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő nyugodtan elpanaszolhatja itt hogy mik a gondjai a társkeressésel de ha egy férfi teszi az rögtön incel?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk.. Mind fel van pontozva. Hadd írjam le hogy nekem miért nem megy oké?
-A lakosság nagyrésze kövér, ha én nem vagyok kövér és teszek magamért ne keljen elnézést kérnem hogy nem állok össze kövér nővel.
-Iszonyú neurotikus, nem tudom kezelni azt hogy két percenként váltakozik a hangulata és egyik percben meg akar ölni másikban meg orálisan kielégíteni.
-Kövér és kattant, akaratom ellenére fogdoss ami ugye rendben van ha egy nő teszi egy férfival "jahaj ezzel jár a népszerűség" mondták a tanárok iskolás koromban. Bezzeg ha én csinálnám.. nem szoktam ilyeneket csinálni de ha ezt csinálnám tuti robbanna a bomba.
-Alkesz és nincs túl az exén, részegen szeret nudeokat küldözgetni de élő találkára nem hajlandó mert az exe így úgy.
-Jó teste és szép arca van de iszonyú buta és az kiábrándító.
-Szó nélkül visszamegy az exéhez a se veled se nélküled kapcsolatba.
Kompromisszumot kéne kötnöm és mindnek igent mondani különben pszichopata incel leszek kedves hölgyek?
Igen, gyakorlatilag erről szól ez a kategória. Nagyon ritka, hogy itt a férfiakkal értene egyet valaki vagy normális választ írna nekik. Régebben én is írtam ki pár kérdést és hát, kb. 10-ből 2 válaszoló volt képes normális választ írni. A többiek a legapróbb dologba is belekötöttek.
Ez a kategória tele van frusztrált nőkkel, akik mindenért a férfiakat hibáztatják. A kedvencem az, amikor kb. ugyanaz a kérdés kikerül 2 változatban, a 2 nem szerint és valahogy mindkét esetben a férfi a hibás.
Én is rengetegszer megkaptam már itt, hogy incel vagyok. A való életben még soha. Voltak kapcsolataim, vannak női barátaim. És nem is bírom az inceleket. Itt meg gyakorlatilag 2 perc alatt abba a kategóriába kerülhetek, mindenféle érv nélkül... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!