Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő nyugodtan elpanaszolhatja itt hogy mik a gondjai a társkeressésel de ha egy férfi teszi az rögtön incel?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk.. Mind fel van pontozva. Hadd írjam le hogy nekem miért nem megy oké?
-A lakosság nagyrésze kövér, ha én nem vagyok kövér és teszek magamért ne keljen elnézést kérnem hogy nem állok össze kövér nővel.
-Iszonyú neurotikus, nem tudom kezelni azt hogy két percenként váltakozik a hangulata és egyik percben meg akar ölni másikban meg orálisan kielégíteni.
-Kövér és kattant, akaratom ellenére fogdoss ami ugye rendben van ha egy nő teszi egy férfival "jahaj ezzel jár a népszerűség" mondták a tanárok iskolás koromban. Bezzeg ha én csinálnám.. nem szoktam ilyeneket csinálni de ha ezt csinálnám tuti robbanna a bomba.
-Alkesz és nincs túl az exén, részegen szeret nudeokat küldözgetni de élő találkára nem hajlandó mert az exe így úgy.
-Jó teste és szép arca van de iszonyú buta és az kiábrándító.
-Szó nélkül visszamegy az exéhez a se veled se nélküled kapcsolatba.
Kompromisszumot kéne kötnöm és mindnek igent mondani különben pszichopata incel leszek kedves hölgyek?
29
Pont, hogy mindket nemnek szabad mindent!!! Végre! Te is mondhatsz nemet, és én is mondhatok nemet BÁRMIRE!!! SZABADON
30#:
Sajnos egyet kell veled értenem. Nagyon kevés a normális férfi és nő egyaránt ezen az oldalon (is). Vagy az van hogy a férfi pénzéhesnek, felszínesnek tartja az összes nőt és csak szexet akar, vagy az, hogy a nő azt hiszi, gondolja, hogy az összes férfi csak szexre utazik, perverz, lusta, infantilis és gyűlöli az összes nőt a világon.
Ebből alakul ki a gyűlölet a két nem között, csak annyi, hogy a férfiak/incelek nyíltan felvállalják míg a nők rafinált módon tagadják, hogy gyűlölnék őket, csakhogy pár normális embernek nemtől függetlenül leesik, hogy hamis az álca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!