Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiaktől kérdezném (és most ne oltsatok le, hogy szedj nyugtatót, stb), hogyan lehet nyugodtan tűrni a sok-sok elutasítást a nőktől, úgy h vissza ne támadj és ne sértsd meg? Mert sajnos már több tucat nem után nehezen megy.
"100 ból 99 női ismerősöm" Jah persze, filmekből ismerős nők mi?
22 éves koromig nem volt párkapcsolatom, van olyan barátnőm akinek negyvenhez közel senkije sincsen még csókolózni sem csókolozott.
Egyrészt nem arra kéne építeni az életedet, hogy lesz-e párkapcsolatod és nem kéne ennyit görcsölnöd a dolgon.
A barátnőmmel huszonhárom évesen találkoztam, ő akkor huszonkettő volt és én voltam neki az első kapcsolata.
Ha ennyi elutasítás ér, akkor el kéne gondolkozni a miérten, és nem, a válasz nem az lesz, hogy minden nőnek az egekben vannak az elvárásai.
Hozzáállás kérdése.
Én úgy gondolom, hogy pont semmit sem veszítek az által, hogy egy idegen nő elutasít. Ez nem azt jelenti, hogy én nem lennék jó, egyszerűen ő mást keres.
Én is ilyen vagyok. Több nőt elutasítottam már. Kedves, csinos nőket, mert én mást kerestem.
Nincs ebben semmi rossz.
Aki azt mondja, a barátnőjének 22-25 évesen ő volt az első kapcsolata az komolyan azt hiszi előtte senki nem udvarolt annak a lánynak? Ez legfeljebb egyet jelent, nem felel meg a lánynak világ összes pasija. (ez nem is baj)
Múltkor bekeveredtem egy csajos beszélgetésbe, és 2 retek dagadt csaj beszélgetett, h xy-al matchelt Tinderen, de ő nem felel meg neki, csak szórakozik vele néha -> nem ismerem ki az xy és milyen tulajdonságokkal rendelkezik, de h az csaj válogathat felvet kérdéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!