Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkanélküliként ezentúl még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküliként ezentúl még kevesebb az esély?

Figyelt kérdés
Sosem hianyzotam a munkàból az elmúlt 16-17 évben. Most elküldtek és munkanélküli leszek. Ha eddig 350-400 körüli nettó fizetéssel hajléktalannak mondtak a nők, akkor mi lesz most?

#Munaknelkuli incel sors
ma 07:37
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
74%
Hajrá, mindenki a saját döntéseiért felelős és maga vieseli a következményeket.
ma 10:47
 32/41 anonim ***** válasza:
55%
Az országnak melyik putris részén laksz? :)
ma 10:48
 33/41 A kérdező kommentje:

32

😅

Pesterzsébet

ma 10:50
 34/41 anonim ***** válasza:
40%

"De van két macskám és ők napi 3-4x esznek. Mit fogok csinalni ha nem tudok nekik enni adni? Vagy a számlákat befizetni?"

Edd meg te a macskáidat. Pesterzsébet már úgyis egy kínai negyed.

ma 10:58
 35/41 anonim ***** válasza:
74%
Ha konkrétan éhenhalnak a macskáid, szerintem a legkisebb gondod az hogy nem tudsz csajozni.
ma 10:59
 36/41 anonim ***** válasza:
55%
Daginak a vékony testalkatú nő a normál, válogat össze-vissza aztán vinnyog. Amúgy ezt a kérdést már feltetted, és meg is válaszolták többen rendesen.
ma 11:36
 37/41 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom kérdező, ha én olyan munkát találnék ami nem tetszik, de mindenáron azt akarják hogy maradjak, én biztos maradtam volna.

Eddig minden munkahelyem olyan volt hogy én magamtól soha nem mondtam fel.

ma 11:47
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a politika rovatban 2023-ban volt egy olyan falusi közmunkás aki hangsúlyozta, hogy nem kell félni az élelmiszerárak drágulásától, mert amíg rengeteg a kóbor macska addig nincs baj. Ő meg elvileg ragaszkodott a háj rétegéhez.

Tehát nem rossz táplálék a macska, bizonyos kultúrákban fogyasztják. Csak mi még nem szoktunk hozzá. De ezek szerint Budapestet is utolérte ez a fajta éhenkórászság, hogy nyitottnak kell lenni az újkeleti gasztronómia felé.

ma 13:03
 39/41 A kérdező kommentje:
Amiket írtok az viccnek is rossz. És ha tényleg volt valami falusi macska étlapos azt fel kellett volna jelenti. Vagy hàtravinni agyonlőni.
ma 14:51
 40/41 anonim ***** válasza:

Miért a disznókat, szárnyasokat, szarvasmarhát, nyulakat sőt még az őzikéket is le lehet mészárolni, csak a macska a szent állat, amit nem szabad megenni?

Vannak akik nyulat tartanak háziállatnak, mégis lehet nyúlhúst kapni a boltokban.

ma 15:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!