Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg akkora hátrány ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora hátrány ismerkedéskor, ha a nőnek saját lakása van?

Figyelt kérdés
Nem vágok fel vele, de letagadni sem fogom. A pénzügyi tudatosságomnak, plusz némi szülői támogatásnak köszönhető, hogy 34 éves koromban saját ingatlant tudtam venni. Ismerkedéskor többször előfordult, hogy tévesen arra következtettek ebből, hogy gazdag vagyok, úgy képzelték el, hogy a továbbiakban minden kiadást én fogok állni.

ma 14:51
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
71%
huhh, ilyet még nem hallottam :D Ma Magyarországon a saját ingatlan már a gazdagság szinonímája? Meg mi az, hogy minden kiadást te állsz? Nagyon rossz emberekkel akadtál össze akkor.
ma 14:57
 2/38 anonim ***** válasza:
81%

"Ma Magyarországon a saját ingatlan már a gazdagság szinonímája?"

Hát amúgy szerintem az, hiszen többtízmilliós vagyona van az ingatlanbirtokosnak.

Azt viszont nem értem, miért lenne hátrány ismerkedéskor.

ma 14:59
 3/38 anonim ***** válasza:
85%
2- az én szememben ez a normális középszínvonal lenne, nem a gazdagság.
ma 15:01
 4/38 anonim ***** válasza:
83%
Mivel a mai világban szimpla “pénzügyi tudatosság” édeskevés egy lakás megvásárláshoz, ezért vélhetően vagy milliókat keresel, vagy a nagy részét a (tehetős )szüleid finanszírozták. A fent leírtak legalábbis ez utóbbiakat sugallják, így ne csodálkozz ha pénzeszsáknak néznek. Vagy mondd hogy örökölted aztán kész, én speciel az én lakásomat örököltem, nem kerültem a fent leírt helyzetbe soha.
ma 15:04
 5/38 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkedéskor nem kell elmondani. Tudod mikor tudtam meg, hogy a feleségemnek van 2 (örökölt) háza? Amikor hozzám jött feleségül.
ma 15:05
 6/38 anonim ***** válasza:
A férfiaknak sokszor nem tetszi, ha a kiszemelt jobban áll anyagilag, vagy többet keres. Kisebbségi érzésük van tőle. De szerintem azért még vannak normális férfiak, akiknek szintén sikerült ennyit összehozni 30 fölött és ők nem fognak ezen kiaakadni.
ma 15:05
 7/38 anonim ***** válasza:
Rossz pasikkal találkoztál.
ma 15:06
 8/38 A kérdező kommentje:

#1 Budapesten 60-70 millió alatt nem veszel már semmilyen lakást, maximum olyat, amire még egyszer annyit rá kell költeni.

#4 Picivel többet keresek a milliónál, de úgy élek, mintha minimálbért kapnék, magyarul sokat tudok havonta félretenni. Megnézem az árakat, figyelem az akciókat, nem pazarlok, nem veszek márkás ruhákat drágán, sorolhatnám még, ezt hívom pénzügyi tudatosságnak. A szüleimtől durván 1/3-nyi részt kaptam, 2/3 része a saját félretett pénzemből volt.

ma 15:10
 9/38 anonim ***** válasza:
67%
Nekem már 25 évesen saját volt, mégsem találkoztam ilyen férfiakkal, akikről írsz.
ma 15:14
 10/38 anonim ***** válasza:
70%

“Budapesten 60-70 millió alatt nem veszel már semmilyen lakást, maximum olyat, amire még egyszer annyit rá kell költeni.”

Ez nem igaz, én most vettem felújítottat 30 millióért. Kertvárosi zöld övezetben. Azért még nem tartunk 2 milliós négyzetméterárnál, nézd már meg a hirdetéseket🤣

Szerintem amúgy nem létező jelenség az, amit írsz. Nekem kertesházam van nőként és semmiben nem befolyásolta a szerelmi életemet. Élősködni meg aztán főleg nem próbáltak meg rajtam, mert én aztán nem fogok egy férfit sem pénzelgetni.

ma 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!