Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs jogsim meg autóm 36 évesen, az mekkora hátrány 2024 ben a társkeresésben?
Vagy 20 éve vezetek, a napokban mentem Hatvanból Tihanyra vonattal, vagy 2x gyorsabban odaértem, 2x olcsóbban...és még a tájat is tudtam nézni, láttam embereket, tudtam figyelni mindenre.
Vidékiként legszívesebben vágnám ki a fenébe az autóimat.
Vagy 30 éve még másképp volt, mára az autózás egész másról szól.
Pénzköltés, dugókban dekkolás, idegbeteg életmód, antiszoc hajlamokra való rágyúrás...
Semmi másra nem jók mára az autók, csak bevásárlókocsiknak.
Szerinted egy nő melyiket választaná két jelölt közül?
Nyilván azt, akinek van egy normális kocsija.
Bevásárlás, kirándulás, családi programok... stb. hogyan? Busszal?
Házhoz szállitás?
Nőnek is lehet autója nem? Ha neki ez fontos. Miért várja a férfitől?
Nem feltétlen kizáró ok, de jelentős hátrány.
Nekem.
Miért ? És akkor az is hátrány ha nincs diplomája? Ha egy portás melója van 300 nettóért?
Amit írtál, az önmagában egy intő jel.
Te mindenhova gyalog mész, vagy egy-két megállót.
Én ebből azt olvasom ki, hogy beszűkült az élettered, nem vagy nyitott új dolgokra, csúnyán szólva be vagy gyöpösödve.
Az meg, hogy a vezetésre nincs igényed, számomra szintén riasztó. Én tudok és szeretek vezetni. Nagyon férfiatlannak tartom, mintha nekem kéne dugaljat szerelnem vagy villanykörtét cserélnem.
De ez csak az én véleményem, engem elriasztanál az életmódoddal, más meg tud ebben társad lenni.
41N
8+
Egy ideig párom és mamám próbált tolni engem a jogsi felé. Lett volna rá affinitásom és képességem... De nem alakult úgy semmilyen szempontból és a sok őrült miatt most már abszolút elveszítettem rá az affinitásomat. Párom igazából azóta egyetért velem és rám bízza. Eléggé gusztustalan is lenne, ha ezért hagyna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!