Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs jogsim meg autóm 36 évesen, az mekkora hátrány 2024 ben a társkeresésben?
Figyelt kérdés
Budapestről van szó. Gyalog meg időnként 1-2 megállót busszal megyek. Azon kívül a tömegközlekedésre sincs szükségem. De mikor neten ismerkedtem nőkkel, akkor zavarta őket hogy nincs igényem autóra.#autó #2024 ismerkedés
szept. 26. 08:32
91/94 anonim válasza:
Nekem van jogsim, de autóm nincs. Mégis konkrét, megbeszélt randit mondtak le amiatt, mert nincs autóm, és csak később szeretnék venni egy elektromosat...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
92/94 anonim válasza:
A jogosítványnak autó nélkül nincs értelme, hacsak nem vállalati kocsival jár. Hiába teszi le valaki a vizsgát, ha nincs lehetősége vezetni, simán elfelejti. A vizsga után rendszeresen kell gyakorolni, különben olyan, mintha le sem vizsgázott volna. Olyan embernek, aki a vizsga óta alig vezetett, biztosan nem adnám át a kormányt, csak azért, mert nincs kedvem vezetni. Inkább gyalog mennék.
N
93/94 anonim válasza:
Az hogy van jogosítványod de nem veszel autót, az olyan mintha azt mondanád a randi végén, hogy van nálam lóvé de nem fizetem ki a számlát. 😁
94/94 A kérdező kommentje:
92 es legalább használja a fejét.
szept. 29. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!