Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátrány ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány ismerkedés terén ha férfi olyan kategória mint Jáksó László vagy Galla Miklós vagy Beni Hill?

Figyelt kérdés

Többször randin mondták már hogy úgy nézek ki mindig Galla vagy Jáksó László. Sajnos elég régóta szingli vagyok pedig lejjebb adtam az igényeket és már nem csak a top modell lányoknak vagy az ilyen instagram cica babáknak is adnék esélyt hanem az átlagosoknak is...

pl. ilyeneknek

[link]

aug. 7. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Te szerelmes vagy amúgy ebbe a trióba?
aug. 7. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Galla és Jáksó nem is hasonlítanak egymásra.
aug. 7. 10:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan hasonlíthatsz 3 egymásra nem hasonlító emberre?
aug. 7. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Te valami alakváltó X Men lehetsz mert mindhárom tök máshogy néz ki
aug. 7. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
De amúgy Jaksonak nincs családja?
aug. 7. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Galla is nős volt, csak elvált.
aug. 7. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy meg ezek a nők egész csinosak, ha kicsit duckók is.
aug. 7. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem a blogon lévő nők gondolkodtatak el, mert megerősítették az elméletem arról, amit eddig is gondoltam a témában. Nos, ha egy átlag 30 éves nő úgy néz ki ahogyan ott ábrázolják, akkor jobb, ha maradok a fiatalabbaknál.
aug. 7. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyilván nem túl szerencsés dolog. De mindegyiknek van/volt mivel kompenzálnia. Humor, pénz, intelligencia.
aug. 7. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!