Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogyha egy férfi az alábbi kategóriák közül jóindulattal se sorolható be legalább egybe, akkor esélye sincs barátnőre/szeretőre/párkapcsolatra?
* Normális stabil egzisztencia önállósággal (saját ház, jó fizetés amiből kijön egy korrekt állapotú biztonságos méretű autó fenntartása és évi 1-2 tisztességes nyaralás 1-2 hetente kiülős étkezés/szórakozás/egyéb rekreációs program)
* Alfahím kanos szexuális adottságok fiatalos életerővel és kalandvággyal (+180-as kisportolt test kéjes méretű vastagabb pénisszel és masszív libidóval)
* Elképesztően vibráló intellektus (beszéd, stílus) hihetetlen inspiráló személyiséggel és magabiztos jövőképpel (szárnyait bontogató piacképes diploma értelmiségi mentalitással aminek még nem feltétele az önálló egzisztencia de láthatóan idő kérdése)
* Rendkívül imponáló és kisugárzó családcentrikus férfiasság ami előrevetíti a biztonságot sugárzó apaságban rejlő lehetőségeket (2-3 akár több gyerek nevelése egy stabil munkahellyel és az állami gyermektámogatás kiaknázásával - CSOK, babaváró).
--------------------
Szóval ezeknek a gyenge kombinációit most felejtsük el.
Például:
* van jó állapotú kocsim, de szülőkkel lakom együtt és vékony a péniszem
vagy
* van diplomám, de nincs jövőképem és krónikus betegség miatt kockázatos a gyerekvállalás
* megengedhetném az évi 1-2 nyaralást meg gyakori rekreációt, de aszociális társaságfóbiám van és 168 cm vagyok
Mindenki hót nyomi de magas, sportos pénzes pasit akatnak.
Ébredjetek fel.
A jóképűség fontosabb mint a magasság.
Tapasztalat.
189 vagyok sportosabb izmosabb , de nem jóképű ezt meg is kaptam őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!