Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottál olyan férfiről, akinek 30 éves kora felett lett először párkapcsolata?
Kereken 30 voltam az elsőnél
Nem tudom az számít-e
Hallottam ilyenről bőven, de olyanról is, hogy 40 felett van és még sosem volt neki. Nem is egy ilyen ismerősöm van. Van, amelyik nem is akart soha (szerintem aszex vagy aromantikus és emiatt, van másik, amelyik egész egyszerűen annyira önző és egoista, hogy egy fél ropit nem lenne hajlandó megosztani mással, egy párkapcsolatban meg ugye nagyjából mindent megosztasz a pároddal folyamatosan), aztán van olyan is, aki egyszerűen olyan szerencsétlen, hogy szeretne párt magának, de egyszerűen nem megy neki az ismerkedés, vagy egy bizonyos szint után nem tudja kezelni a helyzetet és inkább feladja.
Jómagam 25 voltam, mikor az első komolyabb kapcsolatom lett, akivel már össze is költöztem és a feleségem is lett. Előtte évekig egy olyan távkapcsolatban voltam, ami aztán sehova sem vezetett.
Előtte meg csak kb futó kalandok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!