Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátrány a csajozásban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány a csajozásban, ha a család pl. kocsit, lakást és kinézettel kapcsolatos ajándékokat sosem ad, míg másoknak legújabb Iphone-tól nyaralóig mindent alátolnak?

Figyelt kérdés

okt. 31. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
A csóró diákoknak, vagy gyárimunkásoknak, vagy drogosoknak is VAN párja és akár instamodellek is!
okt. 31. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
30%

egyet le letisztázni, a kocsi, lakás, ajándékok ezek mind mind pótlékok, valamit kompenzálnak az emberek ezekkel a tárgyakkal, akinek ezek örömet jelentenek, azok tárgyakat halmoznak fel, a szeretet helyett.

Akiben szeretet van, nem érdeklik a tárgyiasitott világ, az ölelés, a simogatás, a minőségi idő többet jelent neki.

Ha nem egyeznek az értékrendek ott mindig szenvedés van.

okt. 31. 18:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Pont a te szöveged a kompenzálás. Hisz ha egy dúsgazdagtól kapsz egy fejsimogatást meg egy tábla csokit pont hogy azt kommunikálja, hogy nem szeret. Ha meg valami tőle illő luxust, abban nincs semmi kompezálás. Ha meg csórók összeéhezték az Iphone-t neked simogatás nélkül, akkor meg pont hogy szeretnek és a hátrányodat igyekeznek kompenzálni.
okt. 31. 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Cselekedj hogy te is gazdag legyél.
okt. 31. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Én elutasítanám az ilyen férfit nőként, mert én nem abban akarom mérni a másik szeretét, megbecsülését, hogy mit kapok ajándékba. Számomra egyik sem jelentené a közös élményeket, vagy, hogy együtt értük el, csak valami amit a s*ggem alá tolnak ha akarom ha nem.
okt. 31. 18:49
 6/11 A kérdező kommentje:
De ti miről beszéltek, már csütörtökön berúgtatok?
okt. 31. 21:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul fogalmaztad meg a kérdést. Én sem nagyon értem.
okt. 31. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, mennyire hátrány az, ha valakit nem tuningolt fel a családja. Csak remélni merem, hogy vannak ma is olyan lányok, mint én voltam annak idején. A férjemnek egy váltás ruhája volt, nulla megtakarítása és egy folyamatban lévő válása, nekem mégis ő kellett. Pedig volt olyan is, akinek volt lakása, két autója, jól fizetett állása.
nov. 1. 06:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi nem elfogadható? Az hogy neked szikla szilárd meggyőződésed van arról, hogy minden nő mindent elvár? Hogy ez a fontos? Mert akkor tévedésben vagy. Bizonyos rétegnek lehet ilyen a gondolkodása amit te gondolsz, de nem minden nő ilyen.
nov. 1. 08:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt Magyarországon egy viszonylag szűk réteg tudja megtenni, hogy a szüleik mindenféle drága dolgokkal ajándékozzák meg a párt, szóval ez a gondolkodásmód abszolút nem elterjedt. Ezen nem kell aggódnod. Én 9 éve vagyok párkapcsolatban, és a szüleinktől néhàny konyhai eszközt (nem gépet) kaptunk, és teljesen boldogok vagyunk így.
nov. 1. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!