Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg akkora hátrány ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora hátrány ismerkedéskor, ha a nőnek saját lakása van?

Figyelt kérdés
Nem vágok fel vele, de letagadni sem fogom. A pénzügyi tudatosságomnak, plusz némi szülői támogatásnak köszönhető, hogy 34 éves koromban saját ingatlant tudtam venni. Ismerkedéskor többször előfordult, hogy tévesen arra következtettek ebből, hogy gazdag vagyok, úgy képzelték el, hogy a továbbiakban minden kiadást én fogok állni.

ma 14:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Német volt a férjem, válás után egy 2 szobás lakást "kaptam", Berlinben (nem az arabok negyedében). Én haza jöttem, a lakásbam albérlők vannak.

Akikkel ismerkedek, fel sem említem ezt a részt, ez magánügy. Azt , hogy férjnél voltam mindig elmondom.

ma 15:56
 22/42 A kérdező kommentje:
#20 Ha megtudom, hogy ez a helyzet, akkor befejezzük az ismerkedést, de 1-2 napos chatelésből ez legtöbbször nem derül ki. Én meg úgy vagyok vele, hogy inkább 1 olyan randi, aminek nem lesz folytatása, mint egy elszalasztott lehetőség, amin aztán agyalhatok, hogy mi lett volna, ha mégis találkozunk. Mielőtt bárki azzal jönne, hogy kihasználom a férfiakat, leszögezem, hogy az első randin alapvető nálam, hogy állom a fogyasztásom, ha olyan helyre megyünk.
ma 15:59
 23/42 anonim ***** válasza:

Én sem beszélek pénzügyi kérdésekről sosem. Persze előfordulhat, hogy valaki rákérdez. Ha ez probléma lenne - még sosem találkoztam ilyennel - arról meg is lenne a véleményem.

Amúgy én bőven 60 M Ft alatt vettem lakást, másfél szoba 45 m2.

ma 15:59
 24/42 anonim ***** válasza:
Lehet irigy alakokat fogtál ki, akik szintén akarnának saját lakást , de nincs nekik. Ezért érzékeny számukra a téma.
ma 16:05
 25/42 anonim ***** válasza:
53%

De most komolyan, egy magyar lakással mire mész? A fiatalok közül már kb. senki nem tervez itt maradni, 10-15 év múlva a lakosság fele nyugdíjas lesz.

Valamint ha az anyagi oldalát nézzük, azért a munkáért amiért itt fizetnek nettó 450-500 ezer forintot, azért Ausztriában, Németországban fizetnek nettó 1.500 ezer forintot alsó hangon. Ha kiszámolod, ez havi 1 millió forint plusz fejenként! Ha ketten éltek egy háztartásban, az évi +25 millió forint megtakarítás. Tegyük fel éltek még 50 évig, az összesen +1,25 milliárd(!) forintot jelent (már ha forintra vetítjük).

Innentől kezdve van értelme a balkánon leélni az életed? Mi fog hiányozni, a BKV ellenőrök gáláns stílusa, vagy a lekötözött betegeket megverő nővérek a lepusztult magyar kórházakban?

ma 16:14
 26/42 anonim ***** válasza:
25- azért az ingatlan mindig egy befektetés. Ha itt van lakásod, bármikor eladhatod, a pénz az pénz mindenhol.
ma 16:18
 27/42 anonim ***** válasza:
77%

2008 után is nagyon el tudtad adni a magyar ingatlanokat, egy budapesti 2,5 szobás panel senkinek sem kellett 6 millió forintért sem. Hiába árulták évekig.

Én nem tartom jó befektetésnek a magyar ingatlant egyáltalán. Mert annak az országnak nincs jövője.

ma 16:22
 28/42 anonim ***** válasza:
27- nem tudhatod, mit hoz a jövő. Főleg manapság. SZerintem inkább legyen egy magyar ingatlanom, mint semmilyen.
ma 16:23
 29/42 anonim ***** válasza:

Pont ha a jövőtől félsz, akkor még rosszabb magyar ingatlanban tartani a pénzed, mert abban nyugodtan éhen halhatsz és megfagyhatsz ha nem lesz munkahelyed. Mivel a szociális háló 0.

Ausztriában meg már a szociális segély összege is minimum 1000 Euro. Miközben a bolti árak már olcsóbbak. Tehát egy kis lakás is biztonságot nyújt Ausztriában, éhen halni lehetetlen ott, sőt még rosszul élni is művészet.

Magyarországon pedig még saját lakással is művészet jól élni.

ma 16:28
 30/42 anonim ***** válasza:
29- értem mit mondasz, csak tudod Ausztriában nem tudok ingatlant venni :D
ma 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!