Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg akkora hátrány ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora hátrány ismerkedéskor, ha a nőnek saját lakása van?

Figyelt kérdés
Nem vágok fel vele, de letagadni sem fogom. A pénzügyi tudatosságomnak, plusz némi szülői támogatásnak köszönhető, hogy 34 éves koromban saját ingatlant tudtam venni. Ismerkedéskor többször előfordult, hogy tévesen arra következtettek ebből, hogy gazdag vagyok, úgy képzelték el, hogy a továbbiakban minden kiadást én fogok állni.

ma 14:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van lakásom Bécsben, igaz nem túl nagy, de 12 percre a Stephansplatz-tól :)
ma 16:32
 32/42 anonim ***** válasza:

Nálam nem.

Üdv csövi bácsi

ma 16:33
 33/42 anonim ***** válasza:
31- igen, és?
ma 16:33
 34/42 A kérdező kommentje:
#25 Valahol laknom kell, a munkám pedig Budapesthez köt. Akkor már inkább saját lakásban élek, mint havonta kidobok legalább negyedmillió forintot albérletre, ami éves szinten 3 millió Ft. Ha esetleg a későbbiekben külföldön fogok élni, akkor pedig ki fogom adni.
ma 16:54
 35/42 anonim ***** válasza:

Pénzügyileg én is tudatos vagyok, de az semmire nem elég. Külföldön dolgoztam néhány évet, a fizetésem nagy részét kriptodevizákba fektettem. Pont akkor, amikor minden a mélyben volt, tehát minden olcsó volt. Aztán jött az első csapás: elküldtek a munkahelyemről, aztán a pikkelysömör ráment a térdízületemre, így már elhelyezkedni se tudtam. Az albérletet fizetnem kellett

+ rezsi, eü, meg kaja. El kellett adnom a befektetéseimet, hogy legyen pénzem, ne halljak éhen, ne kerüljek utcára. Még adósságot is felhalmoztam. Szülőkre nem számíthattam, senki nem segített. Ha lett volna segítség, százmilliókat érne a befektetésem. Most viszont egy csöves hajléktalan vagyok... Szóval becsüld meg, hogy neked volt segítséged, mert nélküle valszeg sehol nem lennél.

ma 17:21
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem hátrány, viszont számos aranyásó férfi előtt nyitja meg a kaput, ezért ne nagyon hangoztasd.
ma 17:49
 37/42 anonim ***** válasza:

27 sokan vettek akkor panelt pl. Akkor vette 6 7 millióért, most eladja nálunk legalább is 35 40-ért.

Nekem is van lakásom, ki van adva, én határ mellett éltem amúgy is, most meg kinn Ausztriában 30 percnyire.

Bármi történik (pl lerokkanok), legalább lesz hol laknom.

Ausztriában is vannak csórók, naviv aki azt hiszi itt minden olyan szipi szupi mindenkinek.

ma 18:03
 38/42 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam hogy igen.

Kisebbségi komplexusuk van tőle. Volt ki is jelentette hogy nem fog egy olyan házban élni ami nem az övé. Az persze rendben lett volna ha én költözök az ovebe mert akkor valakinek érzi magát..

ma 18:43
 39/42 anonim ***** válasza:

Inkább az a probléma, hogy a férfiak azt látják: Erős, céltudatos nő lehet, ne kezdjünk vele, mert nem könnyű irányítani.

Valamint ha ott a lakás, szűkül a potenciális férfiak köre, mert gondolom te nem költöznél, a férfiak meg oda nem költöznének(egy része).

Plusz a férfiak valamiért szeretik, ha a nő költözik az ő általuk tulajdonolt lakásba, mert biztonságban érzik magukat így. Ha a férfi költözik a nőjéhez, ergo azt jelenti, na, figyu: ez az én lakásom, olvasd el a házirendet, viselkedj. van másik 100 jelentkező.

Persze pozitívum, és jó dolog a saját lakás, csak férfiaknak néhol gátakat szab.

ma 19:39
 40/42 anonim ***** válasza:

"Valahol laknom kell, a munkám pedig Budapesthez köt."

Lehetne munkád Bécsben is, ami Bécshez kötne, csak 3x annyi pénzért.

Igazából, az IT területen ahol régebben "csak" 2x-es bérkülönbség volt, az már 2,5x-es, jönnek is magyar IT szakemberek ide tömegesen most. De a vendéglátóiparban meg 8-9x annyit lehet keresni Bécsben mint Budapesten. És elég hozzá egy alap német, közép angol és már jó vagy.

ma 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!