Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel megutàlta a nőket annak nem lehet azért partnere már?

Egyébként megtaláltam, vicces módon én voltam az első barátnője 25 év után.
Igen, legyen tanult. A nettó 500 viszont nem gazdag, hanem egy alap megélhetés, párom ennél többet keres. A normál testalkat meg nem vékony. Az egészséges BMI alap kellene hogy legyen. És annyira nem is ritka a példány, a barátaim nagy része ezt a minimumot teljesíti.
Hány diplomás férfi van Magyarországon?
Én most nemrég lettem munkanélküli. De előtte 400 ezer körül kerestem. Jelenleg Magyarországon érettségivel (külön nyelvvizsga nélkül) nem nagyon lehet ennél többet keresni. Oké egy szakirányú hasznos végzettségel, pl egy villanyszerelő vagy autószerelő az tud. De az sem a többség.
BMI se szent írás ha azt nézed a 180 cm körüli férfinek 65-70 kilót mond. Nekem 77 kilósan is megfogható volt a bordàm anno. Azaz elképzelni se tudom azt a szituációt hogy 65 kilóra le vagyok koplalva és az a test egy nőnek tényleg tetszene.

16
Szerintem nem butaság az ha valaki nem vállal el akármit. Amúgy azóta voltam 1 próba napot egy A+ irodaházban. De nem kívántam bemenni már a következő napra. Elkerülhetetlen a angol nyelv és a kommunikációs készség (pl telefon hívások). Ezért nekem nem kell ez. Keresek tovabb.
17
Van még egy 4 éves szakmunkás és pár OKJ képzés. De egyik sincsen hasznomra.
Persze tudom a jelenlegi felfogást. Diploma nélkül ma mindenki fogyatékosnak számít.

Bro' inkább jóban legyél a nőkkel mert állítólag náluk van a világ összes p.ncija :)
Ha megkapja amit akar... s szerinted ez csettintésre jön, csak úgy tálcán szervírozni fogják neked? Egy tuti, úgy nehezen fog összejönni ha gyűlölöd a másik embert. Carnegiet idézve, ha mézet akarsz gyűjteni ne rúgd fel a méhkast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!