Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel megutàlta a nőket annak nem lehet azért partnere már?

Figyelt kérdés
Tegyük fel az incel vagy nőknél sikertelen ember amúgy teljesen normális fickó. Csak elkeseredett a magányban és a tapasztalt női elvárásokat nem tudta teljesíteni. Ezért kialakult benne egyfajta düh az emberek irányába . A nők felé az elvárások miatt. A többi nőknél sikeres (pl fiatal férfiak és tinédszerek )irányába meg azért mert nekik van lehetőségük a nőkkel szexelni.

ma 10:50
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
39%
Nem feltétlen, de hasznos végzettség nélkül és nyelvtudas nélkül jelenleg épp hogy az analfabéták fölött vagy. Főleg ha meg egy sima ügyfél szolgálatos meló is meghaladja a képességeidet. El nem tudom képzelni mit akarsz igy diplomás nőktől. Miről tudnánk egyáltalán beszélgetni?
ma 12:39
 22/47 A kérdező kommentje:

21

Eltekintve attól hogy ezzel most teljesen korrekt elméjű embereket is analfabéta jelzővel illetted..

A kérdésben mutasd meg ahol kikötöttem hogy nekem diplomás nő kellene?!

ma 12:43
 23/47 anonim ***** válasza:
0%

Azt írtam az analfabéták fölött vagy egyel. Vagy most már az olvasás is nehéz?

Egyébként vannak alja nők is, náluk lehet sikered.

ma 12:55
 24/47 A kérdező kommentje:

23

Szóval szakmunkás+érettségi+ egyéb képzések = épphogy az analfabéta felett egyel?

Vannak itt olvasók szimpla szakmunkassal de lehet 8 àltalanossal! Nekik mind mondasz? Hogy értékeled őket?

Szerintem pl egy titkárnő egy érettsegivel az nem "alja" nő. De velük is beszéld meg hogy mit gondolsz róluk. 😃

ma 13:06
 25/47 anonim ***** válasza:
38%
A titkárnő legalább tud irodában dolgozni, te épp az előbb vallottad be hogy nincsenek meg hozzá a képességeid.
ma 13:07
 26/47 A kérdező kommentje:

25

És akkor mi van? A külsőm miatt az életem nagyobb részében szorongtam. Ezért kerültem minden helyzetet ahol kommunikálni kellett. Ebből adódik hogy ez nálam nem alakult ki. Így nem ideális nekem egy olyan munkahely ahol folyamatosan az emberekkel kell foglalkozni.

ma 13:15
 27/47 anonim ***** válasza:
82%
Egy kapcsolatban is folyamatosan kommunikálni kell és nehezebb is mint egy munkahelyen, figyelni arra hogy neked is jó legyen de a társad érdekeit is nézd. Ez egy nehéz kommunikációs feladat még olyannak is, aki amúgy jól kommunikál. Szóval talán ezen kellene dolgoznod előbb.
ma 13:20
 28/47 A kérdező kommentje:
Személyre szabottan működik ez nálam. Akkor van gáz ha idegenek vesznek körül. És nekik kell dumálni. Mert mind végig az jár a fejemben hogy én hogy nézek ki és a bizonyos kategóriák közül én mások szemében hova tartozok. Azaz előjön az onbizalomhiany azonnal ha egy szobában ott egy vonzó nő, és mondjuk három darab jó külsejű 25 éves férfi meg én, egy dagadt fax.
ma 13:23
 29/47 anonim ***** válasza:
75%
Akkor használd ezt az önbizalom hiányt arra, hogy motiváljon, hogy jobb legyél. Ha kövér vagy, fogyj le. Gyakorold a kommunikációt. Tanulj. Fejleszd magad. Semmi nem kényszerít hogy ilyen nyomoruan éld le az életed, tehetsz ellene.
ma 13:29
 30/47 A kérdező kommentje:

De nem tudok. Ez már csak egyre rosszabb lesz.

Azért durva hogy a mai világban az igazi emberi értékekkel ki lehet törölni a fenekunket. És konkrétan egy egész életét egyedül maradhat az a férfi, aki nem gazdag és nem nézz ki trendin sem.

ma 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!