Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel megutàlta a nőket annak nem lehet azért partnere már?

21
Eltekintve attól hogy ezzel most teljesen korrekt elméjű embereket is analfabéta jelzővel illetted..
A kérdésben mutasd meg ahol kikötöttem hogy nekem diplomás nő kellene?!

Azt írtam az analfabéták fölött vagy egyel. Vagy most már az olvasás is nehéz?
Egyébként vannak alja nők is, náluk lehet sikered.
23
Szóval szakmunkás+érettségi+ egyéb képzések = épphogy az analfabéta felett egyel?
Vannak itt olvasók szimpla szakmunkassal de lehet 8 àltalanossal! Nekik mind mondasz? Hogy értékeled őket?
Szerintem pl egy titkárnő egy érettsegivel az nem "alja" nő. De velük is beszéld meg hogy mit gondolsz róluk. 😃

25
És akkor mi van? A külsőm miatt az életem nagyobb részében szorongtam. Ezért kerültem minden helyzetet ahol kommunikálni kellett. Ebből adódik hogy ez nálam nem alakult ki. Így nem ideális nekem egy olyan munkahely ahol folyamatosan az emberekkel kell foglalkozni.

De nem tudok. Ez már csak egyre rosszabb lesz.
Azért durva hogy a mai világban az igazi emberi értékekkel ki lehet törölni a fenekunket. És konkrétan egy egész életét egyedül maradhat az a férfi, aki nem gazdag és nem nézz ki trendin sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!