Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő, ezzel a lendülettel, kitudná kezelni az incelek problémáit?
Ha egy incel összejönne vele, annak végleg megváltozna a világképe?
https://www.youtube.com/watch?v=vQUumlYNui0

A nőkkel szembeni negatív kritika nem csak akkor lehet jelen egy emberben, ha nem volt még nője, hanem akkor is, ha volt.
Ha összejönne ezzel a nővel egy incel, és csalódna benne, akkor ugyanúgy mondhatná a magáét, csak a kritikájába személyes élmények is beletartoznának.

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy egy jobb partner felhúzza a gyengébbet. De nem így van. Ha egy egészséges, szép alma mellé teszel egy rohadtat, akkor két rohadt almád lesz. Javulni mindig sok energia, erőfeszítés és idő, amit a gyengébb addig se volt hajlandó magába beletenni. Egyszerűen a gyenge lehúzza magához a jobbat, mert feladni és lejjebb csúszni könnyebb.
Amúgy meg az inceleknek pont az a problémája, hogy a (szerintük) náluk csúnyább nők se jönnek velük össze.

Tényleg így van nem jön össze a csúnya nő sem ők is chadaznek.

Ettől még nem lesz senkim hiába megyek közösségbe ha nem vagyok helyes. Számtalan buliba jártam nem jöttem be senkinek milyen érdekes ja nem.

Ja, nyilvan egy ilyen no osszejonne egy incellel. Te is mast szivsz friss levego helyett.......
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!