Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek h randizok lánnyal (első randi) elsétálunk postaláda mellett, annyit mondok: - nyújtsd ki a nyelved - ő kinyújtja én pedig azzal a lendülettel végighúzok egy bélyeget a nyelvén, ráragasztom boritékra és bedobom a postaládába?
Figyelt kérdés
okt. 31. 05:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nem? Igen? A kérdés: mi a véleményetek, erre van egy szavazás, hogy igen / nem. Roppant értelmes.
2/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat elrontottam a szavazást azt akartam volna megkérdezni hogy elsőbbségivel adjam e fel a borítékot vagy nem
okt. 31. 06:31
3/13 anonim válasza:
Lehetne, hogy nyalás előtt tedd fel a kérdést?
4/13 anonim válasza:
Ez nagyon beteges és ijesztő. Soha életemben nem nyaltam bélyeget, undorító és bunkó vagy, hogy ilyenek jutnak eszedbe.
5/13 anonim válasza:
Miért nem tiltják ki innen véglegesen a hozzád hasonló idiótákat? 🙂
6/13 anonim válasza:
Jézus gyere le
Ha egy hofmann, akkor igen. Ha sima postai, akkor nem
7/13 anonim válasza:
Neked ez a bélyeg a mániád. Kevesebbet kéne kábszizni...
8/13 A kérdező kommentje:
Nem ez sima bélyeg yatalos postai bélyeg
okt. 31. 07:57
9/13 anonim válasza:
Ami minden másról: ha jól nézel ki, akkor jópofa; ha nem nézel ki jól, akkor gáz.
10/13 anonim válasza:
Szerinted, most csak tegyük fel, hogy két felnőtt ember randevúzik. Aminek ugye az a célja, hogy kiderüljön, van-e esély, van-e értelme, hogy kapcsolatba kezdjenek. És egyszer csak a pasi azt mondja a semmiből, hogy nyújtsd ki a nyelved. Itt bukik a fantáziád, mert megkérdezi, hogy miért. Vagy rávágja, hogy nem. Ha látja a bélyeget meg a borítékot, tehát levágja, hogy miért, akkor simán rávágja, hogy nem. Aztán otthagy a pitlibe.
Neked ebben mi a jó? Ahelyett, hogy egyből megalázod és elüldözöd, egyszerűen el se menj vele randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!