Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmeslevél postaládába?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmeslevél postaládába?

Figyelt kérdés

Ki mit szólna, ha anonim szerelmesleveleket kapna a postaládájába?

Persze nem az utcát akarom teleszórni, hanem egy adott lánynak vinnék alkalmanként.

19/F

2020. ápr. 21. 01:36
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha ismered a lányt és tetszene neki akkor jó ötlet.Én szerintem nagyon cuki dolog és örülnék ha ilyen leveleket kapnék
2020. ápr. 21. 01:46
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon creepy hogy valaki a lakásomhoz mászkál. Egyszer kaptam ilyet az akkor már exemtől és a szőr is felállt a hátamon, hogy ki tudja mikor ólálkodott vagy ólálkodhat a lakhelyem közelében...
2020. ápr. 21. 01:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A filmekben nagyon romantikus, a valóságban inkább ijesztő ha ismeretlentől kapja az ember. Ezt lányok mondták el nekem, le is szoktam gyorsan a levél dobálásról, vers írásról.
2020. ápr. 21. 05:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább félelmetes. Arra gondolnak, hogy egy elmebeteg követ titokban.
2020. ápr. 21. 08:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen kaptam, egész sorozatot, méghozzá versbe szedve, amolyan ifjonci zsengéket. Sejtettem, hogy ki az illető, de nem reagáltam. Aztán elmaradt.
2020. ápr. 21. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik egy lány, akkor keresd meg a személyes kapcsolat lehetőségét, beszélgetést, elhívod egy kávéra, sütire, stb.

Az ilyen ismeretlen, névtelen levelekkel visszatetszést keltesz, mert bátortalanságról, határozatlanságról üzen.

A névtelen levél műfajnak negatív üzenete van. Azt is levonhatja belőle, hogy valaki ugratja, szórakozik vele.

Ráadásul üzen az levélíró jelleméről is.

Ne tedd. Kudarcra vagy vele ítélve.

2020. ápr. 21. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!