Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmeslevél, hogyan?
Figyelt kérdés
Elküldi a posta a levelet, ha nem írom rá, hogy ki a feladó, csak a címzettet?2013. júl. 20. 21:07
6/8 A kérdező kommentje:
Remélem örülni fog :))
2013. júl. 20. 21:12
7/8 anonim válasza:
Remélem nekem szánod a levelet. :D Irigylem a lányt, aki majd kapni fogja, ráadásul a hagyományos módon, postán! *.* Olyan romantikus. :)
8/8 anonim válasza:
Istenem! Hát én több száz szerelmes levelet írtam a későbbi nejemnek, ő meg válaszolt mindre (a kilencvenes években)! Romantikus az biztos, de ma már kicsit macerás, mert "lassú". 2 napot biztos várnod kell a válaszra, ha nem többet.
Vegyél szép borítékot és papírt, ha tudsz, ne sajnáld rá a pénzt! Én még képeket is fénymásoltam rá és nyomtatóval címeztem meg a borítékot. Mindig egyedi levelet kapott, minden lány csodálta, aki látta (a kollégiumban).
Sok sikert hozzá! Biztosan értékelni fogja!
Én egyszer úgy kaptam meg a levelemet valakitől, hogy a becenevem volt ráírva (Pumukli) a pontos címmel. Biztos jót röhögött a postán mindenki. Tehát kiviszik, ne aggódj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!