Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belebolondulok a szőrtelenítésbe. Mennyire zavar, ha a párod nem teljesen szőrmentes?
Használok epilátort, két naponta kell, mert előjönnek a kisebb szőrszálak.
Nyáron naponta epilátor + borotva is (mert nem mindent húz ki az epilátor)
Plusz még csipesszel is küzdök, és ez egy véget nem érő harc.
Min 2 naponta csinálom ezeket és még akkor is találok szőrszálakat a lábamon..
Pasik, mennyire gond ez nektek?
Nagyon unalmas és rengeteg időmet elveszi.

Úristen az életben nem tenném ezt meg pasi miatt, fordítva ők sem tennék ezt meg érted:D
Nyáron másfél hetente borotválkozok, konkrétan amíg nem tolom valakinek az arcába a lábam, hogy "nézd, szőr" addig az életben nem tűnne fel senkinek.
Ha azt hiszed nem így van, akkor az csak a fejedben létezik.
Hány lábszőrös nőt láttál eddig az utcán mászkálva? Egyet sem, mert nem azt figyeled.
És igen, párom is van, aki előbb borotválná naponta a saját labát, mint hogy elvárja, hogy én tegyem ezt az enyémmel:D

Nálam dettó ugyanez, éjjel- nappal kínlódok vele, de én magam miatt is, mert engem is zavar.
A gyanta sajnos nem jó megoldás nekem, mert akkor 1-2 hétig majd full szőrösen kell takargatni magam, amíg ugye megnő, ez szintén nem jobb semmivel sem.
Szerintem amúgy aki normális, és szeret téged, nem hinném, hogy problémázna azon, ha mondjuk csak 3-4 naponta szeded le.

Télen nem szoktam. Hónaljam és a nemi szervem igen, de hetente egyszer. Ne haragudj, de nem vagy normális. Bakker a bőröd teljesen tönkreteszed. Akármilyen bőrbetegség elé nézel és komolyan gondolom.
Azért nő naponta a szőr mert állandóan borotválod magad.
Valamint természetes folyamat mivel védi a bőrödet és te azt akarod megszüntetni.
Ha nem szeret szőrösen akkor hogyan fog striásan, felhízva terhesen, szülés után kérdező?

Szerintem nagyon ritka az olyan pasi, akit ez zavar.
Én is nagyon szőrös vagyok, de ahogy a 3-as írja, a pasik sem tennék ezt a saját testükkel, tehát én se fogom állandóan kínozni magamat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!