Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belebolondulok a szőrtelenítésbe. Mennyire zavar, ha a párod nem teljesen szőrmentes?
Használok epilátort, két naponta kell, mert előjönnek a kisebb szőrszálak.
Nyáron naponta epilátor + borotva is (mert nem mindent húz ki az epilátor)
Plusz még csipesszel is küzdök, és ez egy véget nem érő harc.
Min 2 naponta csinálom ezeket és még akkor is találok szőrszálakat a lábamon..
Pasik, mennyire gond ez nektek?
Nagyon unalmas és rengeteg időmet elveszi.

Szerintem delulu és akkor is lát szőrt amikor nincs ott. Az agyára ment a szőrtelenítés és pszichológus kéne neki sürgősen...

Ezt az epilálás dolgot én se értem. Oké, nekem ritka, vékony és világos a testszőröm, lehet, hogy akinek erős és sötét a lábszőre, annak gyorsabban meglátszik, hogy 1 mm szőr kibújt.
De az epilátor lényege, hogy nem kell naponta használni. Minimum két hétig ki kell bírnia. Én havonta egyszer szoktam. Kb 3 hétig sima, aztán meg nőnie kell pár mm-t, hogy ki tudja tépni. Hónaljban borotválom, nem vagyok mazochista. Ahogy odalent is. Általában heti egyszer, nyáron a hónaljat többször. Egyedül nyaralás előtt szoktam gyantàzni, ahogy a bikinivonalat is, hogy ne kelljen ezzel szórakozni két hétig. Közvetlen előtte epilálom a lábam is, az utolsó nyaralási napon még teljesen sima.
Szerintem, Kérdező, te valamit valahol nem jól csinálsz. A helyedben egy hónapig csak borotválnám a lábam. Hogy minden szőrtüsző egyenletesen eljusson ugyanabba a fázisba. Egy minőségi, 4 pengés borotvával ezt sem kell naponta. Utána bírd ki, hogy pár napig nem nyúlsz hozzá, legyen legalább 3-5 mm hosszú a szőr. Aztán szedd le epilátorral egybe az egészet! Ahol kimarad egy-kettő, azt kiszeded csipesszel. Tádámm, kész! Innentől együtt, egyszerre nő minden szőrtüszőből, egyszerre is kell leszedni, nem szakaszosan, minden nap.
Epilálás után használj körömvirág krémet! Nyugtat, csökkenti az esetleges szőrtüsző gyulladást, de a legfontosabb: lassul tőle a szőr növekedés!

Engem sosem zavart, pedig úgy gondolom igényes vagyok. Amikor a lába kicsit borostás, az nyilván nem olyan, mint amikor tökéletes minden.
Én mondjuk szeretem azt, ha intim területen meghagyja, ebben is a változatosságot látom, hogy hol ilyen, hol olyan.
Szerintem itt az elfogadás a lényeg, mert ha szeretem a másikat, akkor ezek jelentéktelen dolgok, főleg ha az alapigényesség meg van mindkettőnknél.

Engem nem zavar, de nem érte, hogy miért kell 2 naponta epillálni.
Én hetente egyszer epillálok (sőt volt, hogy csak 2 hetente volt rá időm) és így is van, hogy alig pár szál jön ki addigra, pedig alapjáraton erős, sötét, sűrű szőröm lenne. Szerintem vagy a készüléked rossz vagy te használod rosszul, ha kombinálnod kell borotvával. 43N

Engem zavar. Vettem egy braun ipl 5 prot. Pár hét után már látványosan vékonyabb szőröm nőtt, és egyre kevesebb. Nagyon brutál vastag, dús, fekete szőröm volt intim területem. Minden nap borotválkoztam.
A páromnak kb baba haj szőre van. Neki hamarabb használt a készülék.
Nagyon jó, hogy már nem kell a szőrrel szenvednünk.

Nálunk a páromat nem zavarja.
Nyilván heti egy-két alkalommal leszedem, szóval sosem kifejezetten szőrös, de ennyi.
Akit zavar, hogy a nőkön is nő szőr, az csapja fel a biológia tankönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!