Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feltöltött ajak nálatok komoly kapcsolat céljából kizáró ok? Van előítéletetek? Tetszik az abszolút egy férfinak?
Nos, én egy ideje gondolkozok azon, hogy megcsináltassam. Nem vagyok elégedett az ajkaimmal. Az alsó ajkam szép telt, de a felső nagyon vékony, szinte eltűnik, ha nevetek. Azt akarnám egy picit korrigálni, de nem kívánok hatalmas kacsacsőrt töltetni.
Viszont én azt vettem észre, hogy ezeket a beavatkozásokat egy bizonyos réteg végezteti el, vagy ha esetleg más is elvégezteti, akkor azzal a nővel szemben is előítéletesek lesznek a férfiak.
Én pedig egyébként egy visszafogott, szolid csajnak tartom magamat, nem cicababának. Semmilyen beavatkozásom nem volt eddig, sminkelni is csak nagyon visszafogottan szoktam, semmi mű dolog (köröm, szempilla) nincs rajtam. Az ajkam viszont egyre jobban zavar, amikor látom vissza fotókon, hogy beszéd, nevetés közben milyen vékony felül.
Magam miatt megcsináltatnám, de félek, hogy majd máshová kategorizálnak emiatt, mint amilyennek én tartom magamat.

Az a baj a plasztikával, vagy a szájfeltöltéssel, hogy rá lehet szokni. Egyszerűen ha nem tudja magát valaki elfogadni, vagy javítani magán, hogy a legjobbat kihozza magából természetes módon az mindig fog magán hibát találni amit korrigálni akar műtétekkel, botoxxal. Úgyhogy bár most azt gondolod, hogy az első és egyetlen lenne én nehezen hinném el. Vagy ha tényleg úgyis állsz hozzá azt már végképp nem hiszem el, hogy magabiztos vagy, értékeled önmagad. Ráadásul hiába lennék veled biztos vagyok benne, hogy az önértékelési probléma kimutatná a foga fehérjét előbb mint utóbb és szakítás lenne a vége csalódással.
Ergó én inkább azt javaslom, hogy szeresd önmagad és inkább extrának tartsd, vagy szépségi hibának, akár használj másféle rúzst mint megcsináltasd. Amúgy vigyázz van úgy, hogy elrontsák és azzal aztán élned kéne életed végéig!
Életem végéig biztosan nem kéne élnem vele, mert ki lehet oldani, másodszor pedig ezek az anyagok hamar felszívódnak, 1 év alatt már nyoma sincs, ha valaki nem tölti újra.
Viszont köszönöm a véleményedet.

De pont, hogy maga miatt szeretne megcsinaltatni az ajkait, nem egy random pali miatt.
Ha egyebkent rendben van az onbizalma es csak a felso ajka zavarja, kerdezem megint, miert fuggne ra ?

Nem tudom, az eddigi válaszolók között hány férfi volt.
Én férfi vagyok és UNDORÍTÓNAK tartom a kacsaszájú nőket. És ahogy néha férfiismerőssel beszélünk ilyenről, mindenkivel nagy egyetértésben röhögünk az ilyen feltöltött szájú celebeken.
Sok sikert a rondává váláshoz vezető úton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!