Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feltöltött ajak nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feltöltött ajak nálatok komoly kapcsolat céljából kizáró ok? Van előítéletetek? Tetszik az abszolút egy férfinak?

Figyelt kérdés

Nos, én egy ideje gondolkozok azon, hogy megcsináltassam. Nem vagyok elégedett az ajkaimmal. Az alsó ajkam szép telt, de a felső nagyon vékony, szinte eltűnik, ha nevetek. Azt akarnám egy picit korrigálni, de nem kívánok hatalmas kacsacsőrt töltetni.

Viszont én azt vettem észre, hogy ezeket a beavatkozásokat egy bizonyos réteg végezteti el, vagy ha esetleg más is elvégezteti, akkor azzal a nővel szemben is előítéletesek lesznek a férfiak.

Én pedig egyébként egy visszafogott, szolid csajnak tartom magamat, nem cicababának. Semmilyen beavatkozásom nem volt eddig, sminkelni is csak nagyon visszafogottan szoktam, semmi mű dolog (köröm, szempilla) nincs rajtam. Az ajkam viszont egyre jobban zavar, amikor látom vissza fotókon, hogy beszéd, nevetés közben milyen vékony felül.

Magam miatt megcsináltatnám, de félek, hogy majd máshová kategorizálnak emiatt, mint amilyennek én tartom magamat.

ma 00:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj a plasztikával, vagy a szájfeltöltéssel, hogy rá lehet szokni. Egyszerűen ha nem tudja magát valaki elfogadni, vagy javítani magán, hogy a legjobbat kihozza magából természetes módon az mindig fog magán hibát találni amit korrigálni akar műtétekkel, botoxxal. Úgyhogy bár most azt gondolod, hogy az első és egyetlen lenne én nehezen hinném el. Vagy ha tényleg úgyis állsz hozzá azt már végképp nem hiszem el, hogy magabiztos vagy, értékeled önmagad. Ráadásul hiába lennék veled biztos vagyok benne, hogy az önértékelési probléma kimutatná a foga fehérjét előbb mint utóbb és szakítás lenne a vége csalódással.

Ergó én inkább azt javaslom, hogy szeresd önmagad és inkább extrának tartsd, vagy szépségi hibának, akár használj másféle rúzst mint megcsináltasd. Amúgy vigyázz van úgy, hogy elrontsák és azzal aztán élned kéne életed végéig!

ma 00:24
 2/20 A kérdező kommentje:

Életem végéig biztosan nem kéne élnem vele, mert ki lehet oldani, másodszor pedig ezek az anyagok hamar felszívódnak, 1 év alatt már nyoma sincs, ha valaki nem tölti újra.

Viszont köszönöm a véleményedet.

ma 00:27
 3/20 anonim ***** válasza:
61%
Nos tehát évente képes lennél feltöltetni és elfeledkezel arról, hogy minél többször jársz annál kacsaszájúbb vagy. Csináld nyugodtan majd ráfüggsz. Te dolgod, de nem fog abban segíteni, hogy önbizalmad legyen szólok előre és minden kapcsolatod tönkre fog menni...
ma 00:29
 4/20 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy megcsináltatom, csak kijavítottam a hibás információt. :) Nem értem, miért kell ilyen hangnem válaszolni.
ma 00:30
 5/20 anonim ***** válasza:
16%
Miert fuggne ra ? Nekem pl rengeteg ismerosom van, aki egyetlen ponton vegeztetett magan esztetikai beavatkozast es azota sem nyultak hozza masik testreszehez. Hialuronsavval ajkat toltetni nem ordogtol valo, csinald nyugodtan ha ugy erzed, ettol tobblesz az onbizalmad. A doki elotte ugyis fel fog tenni egy rajat pszichologiai kerdest. Ne hagyd, hogy egyetlen ferfi vagy barki mas megmondja, mit tegyel a testeddel!
ma 00:34
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező csak leírtam a valóságot. Egyébként most is a férfiakról szól a kérdés, hogy kellennél-e feltöltött ajkakkal pedig rólad kéne, hogy szóljon. Sok férfi észre se veszi, szexinek tartja (szopós száj), vagy egyáltalán nem érdekli. De ha túlzásba essel, vagy ugyanúgy önértékelési gondjaid vannak az egyiknek se tetszik hosszú távon főleg a féltékenység miatt. Tehát te hiába akarsz tetszeni magadnak és különösen nekik mert a külső csak egy dolog, az senkit se tart meg a másik mellett. A belső tehet róla és a miatta való érzelmek.
ma 00:38
 7/20 anonim ***** válasza:
34%
#5 Rá lehet függni ha nem vagy magaddal kibékülve. Megcsináltatja botoxxal aminek ugye elmúlik a hatása és akkor megint botoxozni fog mert képtelen elfogadni ahogyan kinéz. A férfi ha azt mondja neki, hogy szőke legyen, vagy tetkója ő képes lenne érte a külsején változtatni. Miről beszélsz?
ma 00:44
 8/20 anonim ***** válasza:
42%

De pont, hogy maga miatt szeretne megcsinaltatni az ajkait, nem egy random pali miatt.

Ha egyebkent rendben van az onbizalma es csak a felso ajka zavarja, kerdezem megint, miert fuggne ra ?

ma 00:46
 9/20 anonim ***** válasza:
57%
Nincs rendben egyáltalán az önbizalma, férfiak szempontjából írta ki a kérdést! Az foglalkoztatja, hogy mit gondolnának róla és a szájfeltöltés időszakos, nem tart örökké a jó ég áldjon meg téged! Újra és újra műtétre fog menni! Mit nem értesz rajta? Nekem mindegy, legyen kacsaszájú. Ő baja.
ma 00:48
 10/20 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom, az eddigi válaszolók között hány férfi volt.

Én férfi vagyok és UNDORÍTÓNAK tartom a kacsaszájú nőket. És ahogy néha férfiismerőssel beszélünk ilyenről, mindenkivel nagy egyetértésben röhögünk az ilyen feltöltött szájú celebeken.

Sok sikert a rondává váláshoz vezető úton!

ma 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!