Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolat olyannal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat olyannal akinek nem volt még hosszútávú kapcsolata, mert nem azok viszonozták eddig akiktől szeretett volna többet, ilyenkor előítéletes vagy a másikkal, ha igen miért?

Figyelt kérdés
Nem lenne jobb ilyenkor jobban megismerni a másikat mielőtt ítélkeztek? A párkapcsolat gyakran inkább a szerencsén múlik. Megtalálni azt hogy mindketten bele szeressenek egymásba hát elég nehéz. Inkább az a gáz, ha valaki rossz kapcsolatban él évekig és nem hisz abban, hogy ennél lehetne sokkal több. Viszont a társadalom szemében többet ér az az ember aki ugyan több évig kapcsolatban élt, de silány kapcsolat volt, mint az aki nem hajlandó évekig elleni a langyos fosba és emiatt inkább az egyedüllétet választotta. Miért jobb elleni a langyos szarban, mint keresni a megfelelőt?
2024. júl. 7. 07:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
25%
En ugy vagyok vele a multamhoz eleve semmi köze senkinek.
2024. júl. 7. 07:50
 2/32 anonim ***** válasza:
70%

Nem jobb egyáltalán.

Viszont, ha valaki ki tud lépni egy ilyen kapcsolatbol, akar évek után is, az sokkal nagyobb jellem fejlődést eredményez. Rengeteg ember pont azért marad meg azon a szinten, ahol van, mert sosem tették ki a szűrét, mindig ő szakított vagy kapcsolata sem volt. Ezeket az embereket semmi nem motiválja arra, hogy jobb emberek legyenek.

Akinek nincs párkapcsolati tapasztalata, azzal én így 26 évesen már nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Két párom is volt, akinek én voltam az első kapcsolat, és milyen érdekes, hogy mindkettő ugyanabból az okból dobott: ok még másokkal is akartak kapcsolatot. Ezek után nem akarnék időt és energiát áldozni egy ilyenre, mert egyszerűen csak viszik el az időmet.

2024. júl. 7. 07:50
 3/32 A kérdező kommentje:
#2 Nekem voltam laza kapcsolataim, mert úgy voltam vele, hogyha nem tudok bele szeretni, de testileg vonzónak tartom akkor nem vagyok semmi jónak az elrontója, de hosszútávú kapcsolatban nem lépnék le. Nekem szerelem nélkül nem megy a hosszútávú. Nemhogy nem lépnék le, hanem esetleg házasságot is terveznék. Ezért nem szeretem az ilyen előítéleteket és az exekkel való összevetést.
2024. júl. 7. 07:56
 4/32 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem előítélet, hanem tapasztalat. Nem szeretnék olyan emberrel párkapcsolatot, aki idealizált, számára elérhetetlen emberekre ácsingózott, bármiféle visszajelzés nélkül, vagy elutasítások ellenére. Ez kamaszkorban még elmegy, de felnőttkorban éretlen személyiségre, alulfejlett szociális készségekre utal, például arra is, hogy nem képes alkalmazkodni, kompromisszumokra, reális helyzetértékelésekre, önkritikára a másik. Egy rossz kapcsolat meg nem feltétlenül volt rossz az elején, ki az a hülye, aki egy minden szempontból rosszat választana a szingliség helyett, az elején nyilván volt benne valami pozitívum, meg lehetett benne fejlődni, tanulni. 20 év körül még kb ok, ha valakinek nem volt kapcsolata, de már 30 környékén, pláne később brutál nagy red flag, ha valaki a rengeteg emberből, akivel élete során találkozott - volt iskolatársak, munkatársak, társas szituációk, környéken lakók, nyaralás, sport, hobbi, koncert, bármi - senkivel sem tudott vagy akart összemelegedni.
2024. júl. 7. 08:13
 5/32 anonim ***** válasza:
10%

"de már 30 környékén, pláne később brutál nagy red flag, ha valaki a rengeteg emberből, akivel élete során találkozott - volt iskolatársak, munkatársak, társas szituációk, környéken lakók, nyaralás, sport, hobbi, koncert, bármi - senkivel sem tudott vagy akart összemelegedni"

Hat pedig, ha ferfikent nem vagy jokepu, magas, nok kedvence, akkor lenyegeben ez lesz a realitas.

40F incel

2024. júl. 7. 08:30
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt komoly kapcsolatom 27 éves koromig. Akkor volt egy nagyon rövid, komolytalan egy lánnyal, aki képtelen volt a kommunikációra. Akkor megértettem, hogy hiába az életkor és korábbi kapcsolatok, ugyan úgy lehet valaki kapcsolatra alkalmatlan, mintha még nem lett volna senkinek. Utána rátaláltunk egymásra a mostani barátnőmmel és elég hasonlóan gondolkodunk az életről és minden rendben van köztünk. Ha így is marad ez, akkor egyszer ő lesz a feleségem (racionális és érzelmi alapon is).

Azzal nem sokat tudsz kezdeni, ha valaki reflexből úgy áll hozzád, hogy gond van veled, de ha mégis mersz egy számodra megfelelő embert (akinek te is megfelelő lehetsz), akkor ez nem fog számítani.

Ha valaki csak ennyit vesz észre belőled, hogy nem volt még társad és ezt felfújja nagy problémaként, akkor nem veszítesz sokat vele. De nem kéne ennyire rástresszelned és ezzel indítani az ismerkedést.

2024. júl. 7. 08:35
 7/32 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem tapasztalat, hanem egoizmus "én már minden átéltem mindent tudok, akik nem itt tartanak ahol én azokat kukázom" ha ez nem egoista fasisztoid szemlélet akkor nem tudom mi az. A világnak, társadalomnak több szeretetre van szükség és nem ilyen emberellenes másokat lenéző látásmódokra. Én biztos, hogy az ilyen magatartást bírsággal súlytanám, hogyha valakivel embertelen vagy akkor fizess az államnak. Tessék gyakorolni a magasabb fokú szeretetet, megértést ez mindenkinek jobb lenne!
2024. júl. 7. 08:35
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
#5 kiszólt a lyuk a gödörből. Nekem soha nem volt gond egy párkapcsolat kialakítása, barátaim is vannak, te vagy az, aki csak szexuális tárgyként kezeli az embereket. Van bennem szeretet, de a fajtádon nincs mit szeretni.
2024. júl. 7. 08:36
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

5

Nem nekem válaszoltál, de nem a 4. hozzászóló emberellenes, és egyéb, hanem te vagy nagyon éretlen, sértődékeny és egós, ha kiírsz egy kérdést, mert szeretnéd megérteni mások álláspontját, szempontjait a téged foglalkoztató témában, aztán meg durván nekitámadsz annak, aki időt és energiát szánt arra, hogy őszintén válaszoljon neked.

2024. júl. 7. 08:37
 10/32 anonim ***** válasza:
72%
Én meg azt sújtanám bírsággal, aki a sújt szót ly-nal írja, szeretettől csöpögő barátom.
2024. júl. 7. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!