Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat olyannal akinek nem volt még hosszútávú kapcsolata, mert nem azok viszonozták eddig akiktől szeretett volna többet, ilyenkor előítéletes vagy a másikkal, ha igen miért?
Nem jobb egyáltalán.
Viszont, ha valaki ki tud lépni egy ilyen kapcsolatbol, akar évek után is, az sokkal nagyobb jellem fejlődést eredményez. Rengeteg ember pont azért marad meg azon a szinten, ahol van, mert sosem tették ki a szűrét, mindig ő szakított vagy kapcsolata sem volt. Ezeket az embereket semmi nem motiválja arra, hogy jobb emberek legyenek.
Akinek nincs párkapcsolati tapasztalata, azzal én így 26 évesen már nem tudok és nem is akarok mit kezdeni. Két párom is volt, akinek én voltam az első kapcsolat, és milyen érdekes, hogy mindkettő ugyanabból az okból dobott: ok még másokkal is akartak kapcsolatot. Ezek után nem akarnék időt és energiát áldozni egy ilyenre, mert egyszerűen csak viszik el az időmet.
"de már 30 környékén, pláne később brutál nagy red flag, ha valaki a rengeteg emberből, akivel élete során találkozott - volt iskolatársak, munkatársak, társas szituációk, környéken lakók, nyaralás, sport, hobbi, koncert, bármi - senkivel sem tudott vagy akart összemelegedni"
Hat pedig, ha ferfikent nem vagy jokepu, magas, nok kedvence, akkor lenyegeben ez lesz a realitas.
40F incel
Nekem sem volt komoly kapcsolatom 27 éves koromig. Akkor volt egy nagyon rövid, komolytalan egy lánnyal, aki képtelen volt a kommunikációra. Akkor megértettem, hogy hiába az életkor és korábbi kapcsolatok, ugyan úgy lehet valaki kapcsolatra alkalmatlan, mintha még nem lett volna senkinek. Utána rátaláltunk egymásra a mostani barátnőmmel és elég hasonlóan gondolkodunk az életről és minden rendben van köztünk. Ha így is marad ez, akkor egyszer ő lesz a feleségem (racionális és érzelmi alapon is).
Azzal nem sokat tudsz kezdeni, ha valaki reflexből úgy áll hozzád, hogy gond van veled, de ha mégis mersz egy számodra megfelelő embert (akinek te is megfelelő lehetsz), akkor ez nem fog számítani.
Ha valaki csak ennyit vesz észre belőled, hogy nem volt még társad és ezt felfújja nagy problémaként, akkor nem veszítesz sokat vele. De nem kéne ennyire rástresszelned és ezzel indítani az ismerkedést.
5
Nem nekem válaszoltál, de nem a 4. hozzászóló emberellenes, és egyéb, hanem te vagy nagyon éretlen, sértődékeny és egós, ha kiírsz egy kérdést, mert szeretnéd megérteni mások álláspontját, szempontjait a téged foglalkoztató témában, aztán meg durván nekitámadsz annak, aki időt és energiát szánt arra, hogy őszintén válaszoljon neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!