Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Közülük melyik nőt választanátok hosszútávú kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Két kérdésem van igazából:
- Melyikük a legszimpatikusabb? Melyiküket választanátok hosszútávú kapcsolatra? (külső és kisugárzás alapján)
- Melyiküknek tetszik a legjobban a stílusa?
A nők (mind huszonévesek a képeken):
1. [link]
2. [link]
3. [link]
2021. ápr. 27. 20:29
1/21 anonim válasza:
A másodikat, bár szerintem kicsit pont hátrányos a kép, mert ez a grimasz nem áll jól neki, de ő néz ki számomra a legemberibb lánynak. A másik kettő felszínesebb szerintem.
2/21 anonim válasza:
Most oszinten, van aki nem az 1-est? Csak azert valaszolok nokent hogy megnezzem a kommenteket :D
3/21 anonim válasza:
1.
(Amúgy ki ez a kis mézecske?)
4/21 anonim válasza:
A teljesen szőke hajú nem tetszik, a másik 2 lány gyönyörű.
A stílusa az 1. linkeltnek jön be a legjobban.
5/21 anonim válasza:
#2 én is nő vagyok és nekem inkább a 3. szimpibb, mert nekem a szőke haj tetszik férfin és nőn is(nem vagyok biszex, csak ez tetszik és kész :D). Csak mert neked A tetszik, másnak lehet B.
6/21 A kérdező kommentje:
Én egyetértek az első hozzászólóval. :)
Küldök videókat is, úgy kicsit jobban átjön a személyiség:
1. https://www.youtube.com/watch?v=wX10H1Xe_5g
2. https://www.youtube.com/watch?v=6_8BW-5VOHs
2021. ápr. 27. 20:36
7/21 anonim válasza:
Én is nőként a kommenteket nézem. Nekem az #1 a legszimpibb.
9/21 anonim válasza:
Nah, mégis inkább a #2-es a videók után. Az #1 és #3 a tipkus tucat youtube-os, se nem értelmes, se nem eredeti, semmilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!