Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én gondolom túl vagy a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom túl vagy a páromat nem érdekli az érzéseim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hollandiában élek és a párom is holland. Múlt héten mondtam neki, hogy hiányzik a családom. Erre csak annyit mondott, hogy tudja. Tegnap is mondtam neki, hogy nagyon magányosnak érzem magam és hiányzik a családom. Erre szinten az volt a válasza, hogy tudja. Semmi más, aztán a saját dolgaival törődött tovább. Nem ölelt meg nem beszéltünk róla csak ennyi volt, azóta megy az élet tovább.

Párom csak simán sz@rik bele vagy én vagyok nagyon érzelmes?

ma 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Tudom, most jól esne frőcsögve elküldeni a hapidat, de ez nem ilyen egyszerű.

Nem ismerjük a párod, lehet ő alapból tartózkodó jellem, nem tudja kezelni az ilyen szitukat. De biztos remek kapcsolatot építettél ki, ha ennyire se ismered.

ma 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Az én tapasztalatom alapján tényleg nem.. ha érdekelné beszélgetnétek róla.. megölelne..
ma 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Hallgass a megérzéseidre.. azok vagy megnyugtatnak vagy addig piszkálnak amíg rá nem jössz, hogy rossz helyen vagy!
ma 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Kultúrák közötti különbség is lehet.

Egy holland lehet, hogy másképp éli meg ezeket, mint egy magyar. Nem olyan érzelmes, inkább racionális.

És lehet, hogy egy holland nőnek ez teljesen rendben levő reagálás lenne.

ma 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó lenne tudni pár dolgot rólatok és a kapcsolatról.

Lehet, jogos a felháborodásod, de az is, hogy igazából ez várható és számítható volt.

ma 15:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egyáltalán felháborodva csak rosszul esik. Én nagyon sok mindenben amiben tudom támogatom, segítek neki és meghallgatom.

Teljesen úgy érzem, ha valami nekem kell vagy fontos azt nem is érdekli, nem számít. De ha valami neki kell akkor rögtön, egyből csináljuk vagy vegyük meg.

ma 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
34%
De mégis mit mondjon rá? Mit kezdjen vele? Mit kellene vagy lehetne egyáltalán róla beszélni? Lehet, hogy én is az idióták közé tartozom, de én se tudnék rá mit mondani, magad kell megbirkóznod a helyzettel, az érzéseiddel. Ez nem olyan dolog, amivel kapcsolatban egy másik személynek kellene valamit tennie ahhoz, hogy számodra jobbá váljanak a dolgok, mert nem fog jobb lenni tőle. Ő is meghallgatott téged és tudomásul vette a szenvedésed, nem tud többet tenni, biztos vagyok benne, hogy nagyon sajnálja a helyzeted.
ma 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!