Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy színésznőbe és csak rá gondolok hogyan tudnám az érzéseimet kontrollálni?
Figyelt kérdés
Szóval a színésznő magyar és nincs nagy hírneve szerintem .
Ezért szerintem nem elérhetetlen .
Most egy ideig abban a városban lesz ahol én vagyok .
Szerintetek udvaroljak neki ?
És szerintetek mennyi a százaléka annak hogy öszejöjjünk a százból ?
Nem nagyon szokták felkérni szerepekre ezért is lenne több esélyem vele lenni .
Különben Budai Zsófiról van szó .
2011. febr. 2. 17:54
1/8 anonim válasza:
Először is nem tudhatjuk, hogy az esete vagy-e. Másodszor meg mit vesztesz, ha megpróbálod?
Amúgy ha rávennéd magad, hogy beszélj vele, ne említsd neki, hogy csak azért merted, mert nincs hírneve, mert akkor ott vágtad el magad.
2/8 A kérdező kommentje:
oké de még kíváncsi vagyok a többiek véleményére
2011. febr. 2. 18:11
3/8 anonim válasza:
Tudod ezt nem lehet megmondani, igen udvarolj neki!!--->feltétlen! Próba szerencse!
4/8 anonim válasza:
Udvarolj neki feltétlenül.
Megmondom az őszintét.
50% esélyed van.
5/8 anonim válasza:
nemtudnal vmi kepet mutatni rola, ha szineszno akkor vmi csak akad rola, am meg erdemes megprobalni, mit veszithecc? ha egy ido utan elmegy a varosbol, azse baj ha visszautasit:P
6/8 anonim válasza:
verd ki rá a faszod fiam, aztán meg felejtsd el...
7/8 A kérdező kommentje:
2011. febr. 4. 17:30
8/8 A kérdező kommentje:
de 1,2 évvel idősebb
2011. febr. 4. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!