Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a töritanáromba!?
Nyugi Ági nekem nem jössz be.
Mr.Töri tanár
Én is voltam már így,elég tréfásan viselkedtem,így visszagondolva. :)
A töritanárunk sokszor volt ügyeletes a folyosón,(sose értettem,hogy ez voltaképp mire jó)és amikor ott állt,én is mindig a folyosón tartózkodtam,és őt bűvöltem. :) Szemérmetlenül bámultam,többször észre is vette,de nem érdekelt.Akartam,hogy tudja,hogy tetszik nekem,és amikor csak tehettem,és alkalmam nyílt rá,finoman bókoltam neki.Marhára szégyellős volt,és nagyon nem tudta kezelni,de tetszett neki.Aztán ráuntam a dologra.Nem azért,mert esélytelen volt,mert ha nagyon ráfekszem a témára,talán beadta volna a derekát,hanem inkább rájöttem,hogy hülyén viselkedem.
Ja,amúgy nekem ez gimiben történt,és nem volt köztünk nagy korkülönbség (4-5 év),meg nem ez lett volna az első eset a sulinkban.Rengeteg kapcsolat jött létre ott már tanár-diák között,majdnem megszokottá vált,amit azért egy kicsit természetellenesnek tartok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!