Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen beleszerettem egy álombeli szereplőmbe. Ez mennyire nem normális? 20L
Ezt,hogy érted? :O Részletesebben.
Én múltkor azt álmodtam,hogy a középkorba egy lvag voltam és harcoltam a gonosz herceggel.
Húú olyan jó pasit mint az a gonosz herceg még életembe nem láttam.Nemhiába a képzeletem alkotta.:D
Még mindig látom magam elött az arcát, ésilyenkor úgy érzem megörülök.Ez milyen már.:D
21/l.
ma 15:03!
Milyen arca volt? Lehet, hogy az én arcom is olyan:D:D 22F
ezt hogy érted?
olyan már velem is volt, hogy álmodtam vmi pasiról, és mikor felébredtem "szerelmess" voltam, éreztem az érzést. de el is múlt nem sokkal rá.
ha viszont rajtaragadsz az érzésen, és sokáig úgy érzed az nem hiszem hogy jó dolog lenne, bár nem tudom mennyire normális.
Valahol olvastam, hogy az álmainkban csak olyan emberek szerepelnek, akiket mi már előzőleg láttunk. Szóval lehet, hogy nem teljesen képzeletbeli az úriember. :)
Egyébként hasonló megesett már velem is, csak hamar el is illant az érzés, mint ahogy az lenni szokott.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!