Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves biszexuális lány vagyok, beleszerettem egy 30 év körüli nőbe. Mit tegyek?
úgy fáááájnak az ilyen kérdések!
biszexuális hát.. ez egy baromság! Keress egy hozzád való fiút és legyél már normális!!!
Ő is biszex/leszbikus? Mert ha nem tudsz róla, hogy az lenne, akkor valószínűleg nem is fog kiderülni róla, ha csak nem adott rá indokot, hogy ezt hidd. Nem mondtál sokat ezzel a kérdéssel.. végülis mindjárt 18 éves leszel, tehát elvileg azt csinálsz amit akarsz, ha ő is akarná. Azonban ha hetero a csaj akkor el kell felejtened, bár tudom, ezt sokkal könnyebb mondani mint megtenni.. de sajnos nincs más megoldás.
A bunkó parasztok hozzászólásait pedig pontozd le. :D
Nem lehet, hogy csak mint nőt, csodálod őt, példaképnek tekinted? Sok oka lehet egy ilyen vonzalomnak, és a szexuális irányultságod alakulhat még. (Én is éreztem ezt sokféleképpen az évek alatt)
Én 30/N vagyok és eddigi életemet tekintve biszexuális, de ha nem lenne párom, akkor sem gondolkodnék 17 éves lányokban. Ne haragudj, nem sértésképpen írtam - de ezt is számításba kell venned, hogy még ha egyedülálló és leszbikus vagy biszex is, akkor sem kezd ennyivel fiatalabbal.
Az ember azt hinné hogy ide toleráns emberek járnak ~.~
Kérdezd meg oszt kész. Ja és várj amíg 18 nem leszel mert különben neki ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!