Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasim.7hónapja együtt vagyunk és nem mond. Annyi szépet nem mondja annyira ki az erzeseit ő szerinte ilyen típus. Így mindig arra gondolok h biztos nem. Szeret stb. ha rá. Kerdezek akkor meg mondja h mer baszogatom. Szerintétek?
van olyan típusú ember, aki nem mutatja ki olyan mértékben az érzéseit másik irányába. ezzel nincsen semmi gond. viszont ennek is van egy határa! innen nehéz megmondani, hogy nálatok ez súrolja-e azt a bizonyos határt.
Olykor a "szeretsz?", "valami baj van?" kérdések a saját bizonytalanságod miatt is lehetnek.
Miért kell a verbális visszaigazolás (kevés az önbizalmad)?
A "pasid" ? Szomorú, 7 hónap után, tényleg.
Ilyen típus, nem igazán fog megváltozni. Ha te többre vágysz, de ő nem foglalkozik veled, akkor vagy elfogadod ilyennek, vagy otthagyod.
Én sem bírnék elfogadni egy ilyen hideg pasit, de vannak nők, akiknek meg ez felel meg.
Egyetértek az elsővel..
Nem értem mit vársz, ha te is így állsz hozza.
Egyébkent enm mindenki a szavak embere..
7 hónapug kb mi sem mondtunk semmit egymásnak, megis 6 éve együtt vagyunk, házasok is vagyunk...ma már mondjuk,mde csak azért mert sokat változtunk egymás irányába.. Egyupikünk sem volt az az ember,maki szavakkal bizonyit..
A 7 hőnap alatt is éreztem, hogy szeretett már a férjem... Pár hónap alatt nem dobálőzik az ember egy komolyabbnak szánt kapcsolatban a szavakkal, mi ilyen típusúak vagyunk
1. értelmesen fogalmazni és normálisan használni az írásjeleket luxus?!
2. 7 hónap után a "pasid"? Szegény srác, kb. mintha a kutyád lenne.
3. ő ilyen, ezt fogadd el, nem mindenki romantikus, lelkizős típus, és ha folyton az orra alá dörgölöd, akkor meg is értem, hogy bszgatásnak tekinti a dolgot.
4. szerintem a srác jobban járna nélküled, amúgy.
Akkor mit hisztizel?! Kimutatja, mondja, miért kell neked az, hogy állandóan ezt szajkózza?! Ennyire önbizalom hiányos vagy?!
Amúgy a szavak semmit nem jelentenek, pl. "szeretlek" - mondom, olyan tekintettel, mintha egy ronda pókra néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!