Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal 2hónapja vagyunk együtt, minden rendben volt. Majd megkérdeztem tőle, h mit érez. A válasz ennyi volt "Szeretlek, de nem az a típus vagy, akibe bele tudnék szeretni. " Most ezzel mit kezdjek? Ezek után van még esélyem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 12:34
1/8 anonim válasza:
szeret, mint embert, de nem szerelmes
2/8 anonim válasza:
Szeret mint havert barátot embert de nem szerelemmel.. szerintem inkább hagy el elöbb utobb ő fog téged valakiért akibe szerelmes
3/8 anonim válasza:
nem szerelmes beléd, inkább csak barátilag szeret
ha nem tudna beléd szeretni, akkor úgy nem igazán van esélyed
4/8 anonim válasza:
Nem zúgott beléd. Nem te vagy neki a nagy ő.
Amúgy pontosan azt jelenti amit mondott. :D
Nem az a lány vagy aki neki való, aki el tudja bűvölni. Szeret tisztel és kíván is, valamint szépnek tart és jó embernek, de a kapcsolatotoknak nincs komoly jövője mert nem ő a te másik feled.
Túlságosan is különböztök, és nincs meg benned az ami őt jobban érdekli mindennél. Szóval ez olyan lassú égés. Meleget ad, de nincs lángja se nem forró.
30F
5/8 anonim válasza:
Persze nincs kizárva hogy téved mert 2 hónap az elég kevés de általában az ember érzi h ki kell neki.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket..igazából arra gondoltam,h van esélyem,h meggondolja magát..mármint egy ilyen kijelentés után hallottatok már sikersztoriról?
2013. júl. 11. 13:45
7/8 anonim válasza:
szerintem szeret, de el tudja képzelni hogy van akivel szenvedélyesebb lehetne. nincs meg az a plusz..
8/8 anonim válasza:
Kényelmes vagy, mindig kéznél, biztos a pi.na ellátás, a természeted is tolerálható és nem ciki veled megjelenni. Ennyit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!