Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat olyannal akinek nem volt még hosszútávú kapcsolata, mert nem azok viszonozták eddig akiktől szeretett volna többet, ilyenkor előítéletes vagy a másikkal, ha igen miért?
Figyelt kérdés
Nem lenne jobb ilyenkor jobban megismerni a másikat mielőtt ítélkeztek? A párkapcsolat gyakran inkább a szerencsén múlik. Megtalálni azt hogy mindketten bele szeressenek egymásba hát elég nehéz. Inkább az a gáz, ha valaki rossz kapcsolatban él évekig és nem hisz abban, hogy ennél lehetne sokkal több. Viszont a társadalom szemében többet ér az az ember aki ugyan több évig kapcsolatban élt, de silány kapcsolat volt, mint az aki nem hajlandó évekig elleni a langyos fosba és emiatt inkább az egyedüllétet választotta. Miért jobb elleni a langyos szarban, mint keresni a megfelelőt?2024. júl. 7. 07:44
11/32 A kérdező kommentje:
#7 Azok akik reflexből elutasítanak valakit, mert mondjuk nem volt szerencséje még komolyat találni, valójában velük van a gond, mert olyan fajta keserűség, emberellenesség van bennük ami mérgező és jobban tennék, hogyha előbb magukat tennék tönkre ahelyett, hogy társat keresnének vagy itt leírnák a véleményüket. Fejlődni egyedül is rengeteget lehet ám mind emberileg mind szociálisan. Nem kell ahhoz langyos fos kapcsolatban élni ami egyesek szerint követendő példa. Ha valaki iránt nincs meg a szikra egy hétig se bírnám mellette. Lett volna nekem ilyen lehetőségem, de nem ment. Én vagyok a red flages, mert szar kapcsolatokban nem mentem bele?
2024. júl. 7. 08:40
12/32 anonim válasza:
"Nekem soha nem volt gond egy párkapcsolat kialakítása"
Akkor a Lezer Janival kezet foghatsz. "Mindenki annyit er", ugye? Jo pofazni a magas lorol :)
40F incel
13/32 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, és a te meglátásod szerint eddig miért nem viszonozták közeledésedet azok, akikkel ismerkedni szerettél volna?
14/32 anonim válasza:
8
Egy parancsolat és annak kialakítása baromira nem arról szól, hogy esélyt adok meg karitatív szolgálat vagyok. Azért randizom vele, mert tetszik. Nem azért, mert jaj, neki szeretet kell. Kicsit kevered a szezont a fazonnal.
15/32 A kérdező kommentje:
#9 Benned van szeretet? Ha szeretetteljes lennél látnám az írásodból, de valójában egy bántó egoista fasiszta vagy aki ellenséges az én "fajtámmal". Nem ismered a másikat, de ítélkezel, na az ilyet büntetni kéne pénzbírsággal. Tudom milyen egy szeretetteljes ember, szerencsére a barátaim olyanok, de te nem olyan vagy, mert az ott kezdődik, hogy akiben van szeretet nem ítélkezik és nem egy fasiszta.
2024. júl. 7. 08:44
16/32 anonim válasza:
Ha nem vagy kíváncsi a véleményekre, akkor miért kérdezgetsz?
17/32 anonim válasza:
De neked mi a fsz közöd van ahhoz, hogy ki milyen? És milyen jogon büntetnél bárkit is amiatt, hogy veled ellentétes a nézőpontja ?🤣 de azért csodálkozol, hogy X év alatt a kutyának nem kellettel. Hat apukám, a mentalitásod miatt…bármelyik épeszű no meghallja, amiket itt fejtegetsz és homlok egyenest megy a másik irányba :D
18/32 A kérdező kommentje:
Ha nem vagy emberszerető és ellenséges vagy akkor miért válaszolsz? Nem kötelező válaszolni. Építő dolgokat kéne írni és mérgezően ellenségesen viszonyulni a másikhoz.
2024. júl. 7. 08:47
19/32 A kérdező kommentje:
#18 Nem az ellentétes nézőponttal van bajom, hanem a fasiszta emberellenes mérgező nézeteiddel ami full toxikus. Azt hiszed ezzel elérsz valamit és építőjellegű?
2024. júl. 7. 08:49
20/32 anonim válasza:
Ok, hát az éretlen személyiséget és az alulfejlett szociális készségeket a válaszaiddal megerősítetted. Szóval ez építő jellegű volt, mert magadtól eddig valamiért nem jöttél rá, hogy ezért nem sikerül párkapcsolatot kialakítanod. Ezeken pszichológus segítségével tudsz dolgozni, bár hosszú út lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!