Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolat olyannal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat olyannal akinek nem volt még hosszútávú kapcsolata, mert nem azok viszonozták eddig akiktől szeretett volna többet, ilyenkor előítéletes vagy a másikkal, ha igen miért?

Figyelt kérdés
Nem lenne jobb ilyenkor jobban megismerni a másikat mielőtt ítélkeztek? A párkapcsolat gyakran inkább a szerencsén múlik. Megtalálni azt hogy mindketten bele szeressenek egymásba hát elég nehéz. Inkább az a gáz, ha valaki rossz kapcsolatban él évekig és nem hisz abban, hogy ennél lehetne sokkal több. Viszont a társadalom szemében többet ér az az ember aki ugyan több évig kapcsolatban élt, de silány kapcsolat volt, mint az aki nem hajlandó évekig elleni a langyos fosba és emiatt inkább az egyedüllétet választotta. Miért jobb elleni a langyos szarban, mint keresni a megfelelőt?
2024. júl. 7. 07:44
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Bennem van még fejleszteni való, de legalább tisztában vagyok azzal, hogy hol kéne elindulnom és mit kéne fejleszteni, viszont a múltat nem tudom megváltoztatni. Valaki kérdezte tőlem, hogy miért nem jött még össze komoly azért, mert nem mutattak szimpátiát azok akiktől igazán szerettem volna valamit, de eldöntöttem azt, hogyha elutasít akkor nem fogok visszavonulót fújni, hanem próbálkozni fogok még. Azért ellenséges dolog a red flagezés meg hasonlók, mert ez olyan mint a megszégyenítés. A múltamért nem csak én vagyok a felelős anyám, apám nem szerette egymást, apám gyerekkoromban vetett véget az életének ez a fejlődésemnek rossz hatással volt, sokáig nem is akartam barátokat, lehet hogyha anyám, apám szerette volna egymást teljesen más életem lenne, mint most. Egyrészt ezért nem szeretnék olyan kapcsolatot ahol nem tudom szeretni a másikat. Nekem is neki is és, ha gyereket terveznénk neki is rossz lenne. A múlt miatt nem kéne senkit sem bántani, megszégyeníteni.
2024. júl. 7. 09:00
 22/32 A kérdező kommentje:
#21 Az éretlen személyiségnek te vagy az igazi példája. Ha normálisabban viszonyultál volna a kérdésemhez és nem lennél ilyen ellenséges másokkal akkor mást hoztál volna ki belőlem. Szakember az inkább neked kéne és, hogy megtanuld azt, hogy a szeretetteljesebb hozzáállással barátságosabban állnának hozzád és ez mindenkinek jobb lenne.
2024. júl. 7. 09:03
 23/32 anonim ***** válasza:
71%
#23 ne projektálj, kispajtás. Te vagy az, akit nem szeret senki, és hiányzik neki, hogy szeressék. Ezt elvárni, pláne kikövetelni semmiféle hisztivel és agresszióval nem lehet, sőt: épp az ellenkezőjét éred el vele.
2024. júl. 7. 09:11
 24/32 A kérdező kommentje:
#24 Persze mert a barátaim nem is szeretnek. Egyáltalán nem ismersz engem, de itt ítélkezel állandóan. Na látod egy ellenséges szarházi rohadék vagy, ha ezt élőben mondanád nekem biztos, hogy lekevernék neked egy nagy pofont, mert lehet ez hiányzott neked.
2024. júl. 7. 09:20
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kellene olyan akinek nem volt legalabb 1 normalis minimum 3 eves osszekoltozot kapcsolata.

Baromi szar ha neked kell kvazi ferfit faragni a kiskolyokbol. Ha neked kell megtanitani h a hazimunka nem varazslat alapjan mikodik. H nincs kiszolgalas, a sutoben a kaja sem magatol lesz. Es a rend tisztasag sem egy csettintes.

Szoval nem nem vagyok hajlando olyannal egyutt lenni aki nem eltear ezeket at! Nekem olyan pasi kell aki tudja milyen egyutt elni egy novel. Aki tiszteli azzal is h egyenranguan banik vele. Aki nem gyerek meg fejben hanem felnott ferfi aki tud es akar is felelosseget valalni a sajt solgaiert.

Es ez nem ember ellenes vagy fanatikus. Csupan csak 28 evesen nincs szuksegem egy gyerekre az eletembe akkor se ha kigyurt es 1m keress es magasabb mint 180cm...

2024. júl. 7. 09:49
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok előítéletes, mert sok oka lehet annak, hogy így alakult az illető élete.

Számomra az a fontos, hogy lássam rajta, hogy rendelkezik kellő önismerettel, ha pedig téved, hibázik, ismerje el, ne másokra mutogasson.

2024. júl. 7. 10:04
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kérdező, az, ha nemet kapsz valakitő még mindig nem azonos a lenézéssel, meg a többi pejoratív dologgal, amit hozzá kapcsolsz. A nem, egyszerűen csak nem.

Viszont, az első szeressük egymást gyerekek típusú megszolalás után borítékolni mertem volna az agresszív kimenetelt. Az ilyen kifejezésekre a való életben is nagyon figyelek. Nem kell red flagnek nevezni, ha nem tetszik, lehet negatív előjel, vagy unszimpatikus megnyilvánulás, vagy ami nem bántja a szépérzéked. Az összes ugyanazt takarja.

A megismert infók alapján az emberek következtetéseket vonnak le (te is), ez természetes és szerves része az ismerkedésnek. Ha a következtetés negatív (főleg, ha utána többször rá is erősítesz a negatív benyomásra) akkor a másik meghátrál. Minek maradna, ha amit lát neki nem kell?

Ha azért nem kellenél, mert vörös vagy, vagy mert alacsony/túl magas, nem tetszik a stílusod, a szagod, vagy merőben eltérő a világnézetetek, stb. az épp annyira valid indok, mint az, hogy nincs párkapcsolati tapasztalatod. Mindegy mi az indok, a nem, az nem. Ha tovább nyomulsz, lesznek negatív tapasztalataid szép számmal. De ezt már más kérdéseid alatt is leírtuk többen.

Inkább arra koncentràlj, hogy felfejlődj arra a szintre, amit szerinted a neked tetsző nők elvárnak. Javíts az érzelmi egyensúlyodon, fejleszd a kommunikációd, kezeld az agresszív reakcióidat és ne a multadra mutogass, mert az is üzenetet hordoz. Többre mész vele, ha tudatosan alakítasz magadon, mint a zaklatással.

2024. júl. 7. 10:19
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

"Inkább arra koncentràlj, hogy felfejlődj arra a szintre, amit szerinted a neked tetsző nők elvárnak"

Ahhoz ujja kene szuletni szogletes, macho pofaval.

40F incel

2024. júl. 7. 10:43
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a gondolkodásmódodda, hogy amit te langyos fosnak nevezel az egyenlő sokszor a tisztelettel és szeretettel egymás iránt és egyik fél sem dobja azt el holmi állatias vágyak miatt. Az megint más amikor valakit bántalmaznak és annyira el van benne sajnos merülve, hogy nem tud, vagy hosszú időn belül tud lelépni.

Szerintem attól rosszabb nincs mint amikor valaki felrúgja a jól működő kapcsolatát mert neki hiányzik a pezsgés, más indítja be, de a párjával nincs azon, hogy feldobják a kapcsolatot.

Mert hiába a fellángolás más iránt, vagy azon való álmodozás azzal a másik személlyel is oda jut, hogy langyos fosban úszkál ha egyáltalán el jut oda. Nem mindegyik fellángolás végződik szerelemmel, szeretettel, tisztelettel egymás iránt ugyebár.

Aki egyébként évek óta egyedülálló az többnyire nagyon válogatós, a tökéletes egyént várja és elfelejti, hogy tökéletes ember nem létezik. A könnyű, szép kapcsolatot akarja holott egy kapcsolat tele van hullámvölgyekkel, harcolni kell a kapcsolatért.

Másrészt aki sokáig szingli az sokszor fél belevágni új kapcsolatba, nem akar ismét sérülni, inkább szexkapcsolatokban vesz részt, vagy még azokban sem és megkeseredett lesz, vagy úgy megszokja azt, hogy egyedül él, hogy senki miatt nem adná fel az életét.

2024. júl. 7. 11:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Azt sem tudod, mit jelent a fasiszta szó. Plusz hogy lennék emberellenes, ha can családom, barátaim?😅 nagyon fordítva ülsz a lovon. Ne te oszd már az észt úgy, hogy egyrészt nincs tapasztalatod, másrészt eszed.
2024. júl. 7. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!