Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/lányok ti mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok ti mit gondoltok? Szerelmeslevél a 21. - században? Megéri?

Figyelt kérdés

Szóval itt a történet eleje: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__31967.. (légyszi olvasd el, nem hosszú szöveg)

No,s levelet írtam a fiúnak, kézzel és nem tudom, hogy elküldjem neki.Szerelmes levél, bár nem tudom, hogy ez divat e a 21. században.A levélben főképp az áll, hogy miért tagadta le nekem, amit érez, vagy, hogy egyáltalán jelentek még neki valamit.Beleírtam az e-mail címem, és az egészet finomat fogalmaztam, hogy ha kellek neki, akkor válaszoljon.Megéri elküldeni, mert mostanában nagyon elbizonytalanodtam Vele kapcsolatban...Fiúk/lányok ti mit gondoltok erről?Örülnétek neki ha valaki írna nektek szerelmes lehelet?

2012. júl. 24. 14:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tök romantikus, főleg a 21. században. Ne szégyeld. Ez nagyszerű dolog :)
2012. júl. 24. 14:49
 2/12 anonim ***** válasza:
fiúknak nem éri meg szerelmes levelet írni.nem hatja meg őket.
2012. júl. 24. 14:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Engem igenis meghatna. Első voltam 21/F (és nem vagyok egy nyálas kis köcsög)
2012. júl. 24. 14:52
 4/12 anonim ***** válasza:
akkor bocs.meghatja őket, aztán kész.a pasiknak nem kell ilyesmi, ebből azt szűrik le, hogy hú de oda van értem a csaj, és annyi.de mivel a kérdező még csak 13, lehet hogy bejönne.
2012. júl. 24. 14:54
 5/12 ssup válasza:
Ne küldd el neki, meg fogod bánni. Várd meg hogy ő lépjen, ha nem lép akkor meg hagyjad, fiatal vagy még.
2012. júl. 24. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:
A levél jó ötlet, meg tök jó dolog, én is örülnék neki, viszont várd meg, hogy keressen és inkább csak utána add oda. Ha nem fog keresni, akkor csak magadnak teszel ezzel rosszat.
2012. júl. 24. 15:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Örülne neki, vagy elküldene a francba?
2012. júl. 24. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezt a fiút nem érdekled! És a fiúk szoktak szerelmes levelet írni a lányoknak. Nagyon naiv és buta vagy!!!
2012. júl. 24. 16:34
 9/12 anonim válasza:
Szerintem is totál megéri és romantikus. 21/f
2012. júl. 24. 16:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké, hát nem tudom mit tegyek.:( Ő az első ember aki iránt ezt érzem, felejteni meg azt hiszem képtelen vagyok.Tudom, hogy hülyeség, mert lehet, de úgy érzem nélküle nem bírom ki és nagyon fontos nekem és mikor kettesben voltunk azt mondta tetszem neki, és akkor mondott nemet, mikor a haverjai beszóltak...szóval, most felejtsem el vagy ne?Gáz lenne ha a levelet elküldeném.Amúgy szó szerint nem vallok neki benne szerelmet..
2012. júl. 24. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!