Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tapasztalja, hogy még facebook-on is könnyebben lehet ismerkedni mint Tinderen?
Figyelt kérdés
Ezt nőként írom.
Fb-on előbb jelölnek be vagy ìrnak rám ismeretlenül értelmes férfiak.
Előny ha van közös ismerősünk.
Tinderen csak az időmet pocsékolom.
2022. jún. 25. 19:54
1/7 anonim válasza:
Férfi oldalról egykutya, itt se ott se.
2/7 anonim válasza:
Igen, a nők válogatnak. Nem is keveset :)
És hopp, 35 évesen vagy egyedül vagy szar kapcsolatban végzik :)
3/7 anonim válasza:
Férfi oldalról nézve ugyanaz, ahogy 1-es is mondta. Ha jól nézel ki, akkor minden jó, ha nem, akkor reménytelen itt is, ott is.
4/7 anonim válasza:
Amúgy igen.
Ha facen írsz valakinek (persze csak ha visszajelölt), arra jobban oda fog figyelni.
Több kép, több info van rólad.
Tindert meg lehet csak unalombol hasznalja.
5/7 anonim válasza:
Neked nagy szerencséd akkor ezek szerint, mert nekem van olyan női ismerősöm, akit mindig csak a "kevésbé értelmiségiek" találnak meg Facen. De hát még mindig nagyobb az esélyed kifogni egy jófej pasit közülünk Facebookon, mint akár a Tinderen, akár másmilyen appon.
Én is ezt tapasztaltam a lányok terén. :)
6/7 anonim válasza:
Hát akkor gondolhatod hogy a pasiknak még nehezebb az ismerkedés. Mi ránk nem írnak vadidegen lányok ismerkedés szempontjából :)
7/7 anonim válasza:
Nekem fiatal nőként Tinderen egyszerűbb, Facebookon ha írnak is, akkor vagy 30 évvel idősebb, vagy csúnya, vagy primitív az illető. Pedig ha ott is olyanok írnának mint Tinderen nyitott lennék a Facebookos ismerkedésre is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!