Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban akik régebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban akik régebb óta nem önszántukból egyedülállóak miért érzik magukat selejtesnek?

Figyelt kérdés
febr. 17. 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Az hogy önszántamból vagy sem, az nézőpont kérdése szerintem.

Egyik az hogy van egy betegségem ami nap mint nap hatással van rám. Ez akadályoz valamelyest.

A másik pedig, hogy van egy elképzelésem és elvárásom önmagammal szemben, amíg nem érzem úgy, hogy jó ötlet lenne egy párkapcsolat.

Az megint más kérdés, hogy nálam rosszabb helyzetben lévőknek és számomra ordító hiányosságokat birtoklóknak olyan párkapcsolatuk van, ami miatt sárgulok az irigységtől.

febr. 17. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
58%

Nem èrzem magam annak abszolút,rèszben pedig ez az èn döntésem.

Szeretek valakit,akit mai napig sem tudok hova tenni,de lènyeg, hogy jelenleg nem akar tőlem semmit.Emiatt kèptelen vagyok másra ránèzni,akkor sem,ha amúgy lenne jelentkező.

febr. 17. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:
26%

Nem érzem magam selejtnek.

Sőt. Annak az ellentéte. Nem is véletlen vagyok egyedül. Mindenki selejt.

febr. 17. 21:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A kudarcok, elutasítások, csalódások miatt. Nem kell pont párkapcsolatot elővenni elég ha baráti kapcsolatokat nem tudsz kiépíteni mert lelépnek, kihasználnak, egyáltalán nem akarnak veled barátkozni.

Ugyanúgy rosszul esik, magadban keresed a hibát. Amit jól teszel mert fejlődni előre sose árt, de néha van úgy, hogy megpróbálsz mindent és mégse vagy eléggé jó. Akkor érzed magad "trainwrecknek", természetes érzés.

febr. 17. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
2, honnan tudod, hogy nem akar, beszéltél vele? Vagy csak gondolod?
febr. 17. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem erzem magam annak.

Miert kellene?

Nem ertem az osszefuggest ...

tegnapelőtt 06:07
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

Borzasztó szarul nézek ki pedig még "csak" 30 éves vagyok. Főleg akkor szembetűnő ez, ha visszanézem a 10 évve lezelőtti képeim. Eszméletlen milyen ocsmány lettem és semmit nem tehetek róla...

Mások 30 évesen még simán ugyanúgy néznek ki mintha 20-25 évesek lennének én pedig mint egy szar állapotban lévő 50-es. És ez vélhetően csak rosszabb lesz. Emiatt abszolút nem is próbálkozom amúgy senkinél, teljesen fölösleges lenne azt hinni, hogy bárki is akarna tőlem valamit, amikor én a tükörbe nézve még egy társaságban sem akarnék lenni magammal.

tegnapelőtt 06:25
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Nem érzem magam selejtnek.

Csak azt tapasztalom, hogy nem tudok megfelelni főként a külső elvárásoknak.

tegnapelőtt 08:21
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
A többség nem érzi magát serlejtnek. A külvilág viszont az gondolja róluk.
tegnapelőtt 09:43
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
Nem érzem magam selejtnek és azt sem érzem, hogy a külvilág annak tartana. ha így van, akkor az az ő bajuk, nem az enyém.
tegnapelőtt 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!