Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai kor problémája, hogy rengeteg az egyedülálló férfi?
Pár évtizede a leszerelés után általában pár évre megnősültek, gyerekeik lettek a férfiaknak nagyrészt, házépítés, gyereknevelés.
Manapság azt látom, hogy rengeteg 30 év feletti férfi egyedül van, esélye sincs párkapcsolatra. Miért alakult így?
Nekem sincs senkim, pedig mindenem megvan. Kocsi, lakás, befektetések. Társkeresőn tölteni az időt egyenlő a nullával.
"Pár évtizede a leszerelés után általában pár évre megnősültek, gyerekeik lettek a férfiaknak nagyrészt, házépítés, gyereknevelés."
Egy hét alatt megtud változni a világ, tetőtől talpig. Pár évtizede itt teljesen más világ volt, teljesen más világpolitikai környezetben, értelemszerűen a mentalitás is más volt.
"Manapság azt látom, hogy rengeteg 30 év feletti férfi egyedül van, esélye sincs párkapcsolatra. Miért alakult így?"
Mert a nők sokkal függetlenebbek, nincs szülői-nagyszülői, netán akár vallásból eredendő nyomás a minél hamarabbi megállapodásra. A mai kb 25 év alatti lányok részénél pedig ott van az instagram-tiktok agymosás.
"Manapság azt látom, hogy rengeteg 30 év feletti férfi egyedül van, esélye sincs párkapcsolatra."
Én nem tudom, hogy a férfiak milyen univerzumban vannak eskü. Ha heteroszexuális kapcsolatban gondolkodsz akkor nemcsak a férfiak vannak egyedül hanem nők is. Erre fel úgy adják elő veled együtt, hogy szegény férfiak mert szinglik és nincs kit megbaszni. Holott prostituáltak léteznek és mivel nagyon sok férfi csak szexre megy pont megfelelő számukra a prosti. De persze mivel nem mindegyik tudja megfizetni hát itt nyígnak és változtatni magukon már nem pálya.
"Miért alakult így?"
Mert demokrácia van és nem az mint a múltban, hogy a nőknek muszáj férjhez menni és eltűrni, hogy bordélyba járjanak a férfiak mellettük, vagy verjék kékre-zöldre.
Ha valaki nem akar párkapcsolatban lenni akkor nem lehet szerencsére ráerőltetni.
Véleményem szerint egyre több nő dönt úgy, hogy inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Nem akarnak kényszerből "mert úgy illik" háziasszonyok lenni, kiszolgálni a férjük, párjuk stb. Csak akkor lépnek kapcsolatba, ha a pasi el tudja hitetni magáról, hogy vele jobb, mint egyedül.
Én egyre kevésbé hiszem, hogy reális esélye van egy jó kapcsolatnak. Egyedül tervezem a jövőt és, ha mégis szembe jön valaki, akkor nagyon fogok örülni.
Valamiért a férfiak gyakrabban kapálóznak a kapcsolatért, ahogy látom, vagy több a hangos magányos köztük.
3:
"Holott prostituáltak léteznek és mivel nagyon sok férfi csak szexre megy pont megfelelő számukra a prosti"
Aki még nem volt nővel érthető, hogy nem prostival akarja elveszíteni, aki meg csak a szexre megy és nem áll készen egy kapcsolatra az szerinted szánna rá pénzt? Sokaknak csak annyi a randi, hogy gyere fel hozzám.
Ez max nektek probléma.
Amúgy élő példája vagy annak, hogy attól mert kocsi is van, meg lakás is, attól még nem jön automatikusan a nő :D
El is mentem a kérdésed, jó leszel ellenpéldának a kövi incel kérdésnél.
Nekem nem gond, mert én csak csajozni akarok. Nem vágyom arra, hogy együtt éljek egy nővel.
Bocsi.
Azért mert a kínai és indiai kultúra miatt főleg, de amúgy mindenhol a világon több fiúgyerek születik, és mivel kevés háború volt a 2. vh óta relatíve, így 60 milliós férfi felesleg halmozódott fel a fiatal korosztályokban világszerte. És ez ugye terjed szétfele, Kínából is zömmel a férfiak jönnek ide is, nem a nők.
Ezért sem értem a sok háború ellenest, amikor a háborúk pont ezért törnek ki valójában. A mai napig nem tud senki semmi értelmes magyarázatot adni, hogy miért tört ki pl. az orosz-ukrán háború. Nincs indok. De valójában azért, mert túl sok nő ment ki az országaikból Nyugatra, és az ott maradt kanoknak le kellett kötni a szabad elektronjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!