Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai kor problémája, hogy rengeteg az egyedülálló férfi?
Pár évtizede a leszerelés után általában pár évre megnősültek, gyerekeik lettek a férfiaknak nagyrészt, házépítés, gyereknevelés.
Manapság azt látom, hogy rengeteg 30 év feletti férfi egyedül van, esélye sincs párkapcsolatra. Miért alakult így?
Nekem sincs senkim, pedig mindenem megvan. Kocsi, lakás, befektetések. Társkeresőn tölteni az időt egyenlő a nullával.
"Holott prostituáltak léteznek és mivel nagyon sok férfi csak szexre megy pont megfelelő számukra a prosti."
Sok férfinak megfelel a prosti, soknak meg nem.
Ha én csak szexet akarok egy nőtől, akkor azt olyan formában akarom, hogy kívánjon engem, és akarjon szexelni velem. Én magát a hódítást élvezem.
Ha fizetek egy nőnek (nem fogok), akkor nem velem fekszik le, hanem a pénzem miatt.
A csajozásban a hódítás a lényeg, hogy vonzalmat, érzelmeket keltesz a nőben, és ő maga mondja, hogy le akar veled feküdni.
Jól van már. Párkapcsolatban, házasságban félreketyint nem egy és kettő férfi pont hivatásosakkal. Nem kell a mesés történet. Egyébként meg ha nem eléggé jó az örömlány akkor tegyen érte a férfi, hogy vele szexeljen a csaj nemcsak egyszer. Olyan nyomorék, önző némelyik,, hogy csak magával foglalkozik és a nők már még esélyt se adnak nekik. Jó döntés.
te nagyon hülye vagy ha ezt gondolod
Pedig aki értelmes és távolabb lát tíz centinél, az tudja hogy emiatt törtek ki a háborúk. És emiatt is fognak még kitörni újak. A kínai-taiwani háború is már a küszöbön van, és nem azért mert Kínának annyira kellene az a talpalatnyi föld. Nem. Ez hülyeség.
Azért, mert túl sok a férfi.
A háborúkban nemcsak férfiak halnak meg. Te tényleg hülye vagy. Azt még csak-csak én elfogadom mint lehetőség, hogy túl sokan vagyunk a bolygón és pusztítani akarják a népet. Habár még az is meredek. De az 100%, hogy nem a férfiak ellen szól a háború.
az orrodig sem látsz,mért vagy ilyen gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!