Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló nők, férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nők, férfiak! Miért nincs társatok? Hol bukik el a társkeresés nálatok?

Figyelt kérdés

Ti nem vagytok jó státuszban ehhez (külső, háttér, stb), vagy a másik oldal nem megfelelő nektek? Ha igen, milyen problémákkal találkoztok?

Arra vagyok kíváncsi, hogy mik a legjellemzőbbek azoknál, akiknek hosszú éve nem sikerül normális kapcsolatba kerülni.

Leírhatjátok azt is, hogy nektek mi lenne az elvárásotok a másik felé, így látszana az is, hogy miknek kellene megfelelnie a keresett személynek.

Mindkét oldal tapasztalata érdekel, de írhattok kort és nemet is aki szeretne.

okt. 20. 17:20
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
82%

Én ronda vagyok, nem vagyok helyes ezért vagyok egyedül soha nem volt senkim.

28/F

okt. 20. 17:24
 2/42 anonim ***** válasza:
38%

Nem érem el a 6 láb magasságot, vékony vagyok de nem kigyúrt, nincs divathajam, hanem ilyen régiesebb, elválasztott, oldalra fésült van amit nem vágatok hetente fodrásszal, szemüveges vagyok, enyhe arcszőrzet. Úgy taszítom a csajokat, hogy csak na.

20/F

okt. 20. 17:25
 3/42 anonim ***** válasza:
93%
Én nem merek kezdeményezni. Nincsenek barátaim, nem járok el otthonról. Elvagyok a magam kis világában.. F vagyok
okt. 20. 17:26
 4/42 anonim ***** válasza:
19%

Átlagos férfi vagyok, ráadásul meleg is.És nem a szex az életem középpontja.

Ezek alapján érthető a magányom.

okt. 20. 17:29
 5/42 anonim ***** válasza:
79%

Lelki okok miatt (önbizalomhiány, határozatlanság, különböző félelmek, stb.)

F

okt. 20. 17:29
 6/42 anonim ***** válasza:
48%
Mindig olyan csajokba botlok akik 30 évesen még a szüleik nyakán döglenek. Hazudnak róla hogy keresik a munkalehetőséget, de valójában nem akarnak csinálni semmit.
okt. 20. 17:31
 7/42 anonim ***** válasza:
89%

Nem is keresek. Mondjuk nem évek óta, "csak" kerek egy éve vagyok szingli.

Amikor jön a gondolat, hogy jó lenne valakihez odabújni, akkor egy kicsit olvasgatok itt a gyakorin, és elmúlik.

okt. 20. 17:38
 8/42 anonim ***** válasza:
61%

Le fogok fogyni és utána újrakezdek ismerkedni. Amióta meghíztam, sok visszautasításban volt részem, amik azért rosszul érintettek. Előtte nem igazán volt ilyen. Azt is értem persze, hogy azóta elmentek az évek, nem ugyan az vagyok, mint 22 évesen. De szerintem a vonzó, fitt külső a legtöbb pasinál nagyon fontos. Tudom, egyéb dolgok is fontosak, de azokkal elégedett vagyok, már amit én adni szeretnék. A másik oldala hogy egyedül vagyok, hogy voltak elég fájdalmas csalódásaim az elmúlt években, és azokból idő volt regenerálódni, de szerencsére sikerült.

Az élet egyéb területein (munka, amit szeretek, edzés, mentális egészség, általános vidámság érzete, kellemes lakás, egyedül is jól érzem magam) már számomra megfelelően rendbe tettem magam.

A másik oldal felé is hasonlóak az elvárásaim, mint amit én nyújtok.

okt. 20. 17:49
 9/42 anonim ***** válasza:
65%
Szintén nem is keresek. Kb 2,5 éve vagyok egyedül, néha érzem, hogy jó lenne, egyre gyakrabban, de még nem vágyok rá eléggè ahhoz, hogy külön keressem. Sokmindent várok el, már csak olyannal szeretnék kapcsolatot, akivel valóban látom a lehetőséget egy boldog, hosszú, kiegyensúlyozott kapcsolatra. Egy félig (se) jó, de legalább van kapcsolat, amilyen a többség, amit látok, már nagyon nem kéne.
okt. 20. 17:50
 10/42 anonim ***** válasza:
71%
Nem keresek már senkit. Elméletben egy alacsony libidós, nem perverz, nem nőket nézős férfit keresnék, de tudom, hogy én vagyok rosszul drótozva.
okt. 20. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!