Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők, férfiak! Miért nincs társatok? Hol bukik el a társkeresés nálatok?
Ti nem vagytok jó státuszban ehhez (külső, háttér, stb), vagy a másik oldal nem megfelelő nektek? Ha igen, milyen problémákkal találkoztok?
Arra vagyok kíváncsi, hogy mik a legjellemzőbbek azoknál, akiknek hosszú éve nem sikerül normális kapcsolatba kerülni.
Leírhatjátok azt is, hogy nektek mi lenne az elvárásotok a másik felé, így látszana az is, hogy miknek kellene megfelelnie a keresett személynek.
Mindkét oldal tapasztalata érdekel, de írhattok kort és nemet is aki szeretne.
Én ronda vagyok, nem vagyok helyes ezért vagyok egyedül soha nem volt senkim.
28/F
Nem érem el a 6 láb magasságot, vékony vagyok de nem kigyúrt, nincs divathajam, hanem ilyen régiesebb, elválasztott, oldalra fésült van amit nem vágatok hetente fodrásszal, szemüveges vagyok, enyhe arcszőrzet. Úgy taszítom a csajokat, hogy csak na.
20/F
Átlagos férfi vagyok, ráadásul meleg is.És nem a szex az életem középpontja.
Ezek alapján érthető a magányom.
Lelki okok miatt (önbizalomhiány, határozatlanság, különböző félelmek, stb.)
F
Nem is keresek. Mondjuk nem évek óta, "csak" kerek egy éve vagyok szingli.
Amikor jön a gondolat, hogy jó lenne valakihez odabújni, akkor egy kicsit olvasgatok itt a gyakorin, és elmúlik.
Le fogok fogyni és utána újrakezdek ismerkedni. Amióta meghíztam, sok visszautasításban volt részem, amik azért rosszul érintettek. Előtte nem igazán volt ilyen. Azt is értem persze, hogy azóta elmentek az évek, nem ugyan az vagyok, mint 22 évesen. De szerintem a vonzó, fitt külső a legtöbb pasinál nagyon fontos. Tudom, egyéb dolgok is fontosak, de azokkal elégedett vagyok, már amit én adni szeretnék. A másik oldala hogy egyedül vagyok, hogy voltak elég fájdalmas csalódásaim az elmúlt években, és azokból idő volt regenerálódni, de szerencsére sikerült.
Az élet egyéb területein (munka, amit szeretek, edzés, mentális egészség, általános vidámság érzete, kellemes lakás, egyedül is jól érzem magam) már számomra megfelelően rendbe tettem magam.
A másik oldal felé is hasonlóak az elvárásaim, mint amit én nyújtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!