Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló nők, férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nők, férfiak! Miért nincs társatok? Hol bukik el a társkeresés nálatok?

Figyelt kérdés

Ti nem vagytok jó státuszban ehhez (külső, háttér, stb), vagy a másik oldal nem megfelelő nektek? Ha igen, milyen problémákkal találkoztok?

Arra vagyok kíváncsi, hogy mik a legjellemzőbbek azoknál, akiknek hosszú éve nem sikerül normális kapcsolatba kerülni.

Leírhatjátok azt is, hogy nektek mi lenne az elvárásotok a másik felé, így látszana az is, hogy miknek kellene megfelelnie a keresett személynek.

Mindkét oldal tapasztalata érdekel, de írhattok kort és nemet is aki szeretne.

okt. 20. 17:20
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Én pl nem vagyok jó státuszban a társkereséshez, mert magamra koncentrálok, de nem a trendek miatt hogy öngondoskodás, metime blabla hanem mert lelkileg tényleg meg voltam zuhanva évekig és ezt nem egyszerű helyzehozni, rengeteg testi és lelki lenyomata van, amit apránként rendbe kell raknom. A probléma hogy amint belekerül valaki az életembe, a fókuszt teljesen átfordítom magamról és 100%-ig a partneremé (amit nagyon is szoktak kedvelni) de nekem nem előnyős mert saját magamat abszolút félreteszem, sajnos az a típus vagyok. Az emberek meg ugye nem olyanok hogy "hé, figyelj egy kicsit magadra, állj le mert ezt vagy azt a projektedet meg kell csináld", hanem mindenki önző módon enné a másik figyelmét. Nekem ez nem kell jelenleg. De ha valaki egyszer rám is tekintettel lesz azt biztosan észre fogom venni, úgyhogy akkor mehet a párkapcsolat. :)
okt. 26. 16:01
 42/42 A kérdező kommentje:
41-es ez szerintem jó tulajdonság, és kell is a kapcsolathoz, de ez akkor ha ezt te fordítva is megéled, hogy te is figyelmes vagy vele, de átéled, hogy ő is figyel rád. Szerintem ezt nagyon jó megélni, és ne gondold, hogy arra vagy kárhotatva, hogy csak egyoldalú kapcsolatod legyen. Másokban is megfogalmazódik, hogy szeretnének egy ilyen szintű lelki kapcsolatot.
okt. 26. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!