Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők, férfiak! Miért nincs társatok? Hol bukik el a társkeresés nálatok?
Ti nem vagytok jó státuszban ehhez (külső, háttér, stb), vagy a másik oldal nem megfelelő nektek? Ha igen, milyen problémákkal találkoztok?
Arra vagyok kíváncsi, hogy mik a legjellemzőbbek azoknál, akiknek hosszú éve nem sikerül normális kapcsolatba kerülni.
Leírhatjátok azt is, hogy nektek mi lenne az elvárásotok a másik felé, így látszana az is, hogy miknek kellene megfelelnie a keresett személynek.
Mindkét oldal tapasztalata érdekel, de írhattok kort és nemet is aki szeretne.
11
Lehet nem tartottak téged nőies nőnek. Vagy azt gondoltàk komolytalan vagy, aki szinkronban csetel (hülyít) több férfit is.
Nem kerülök olyan helyzetekbe, amikben lehetne ismerkedni. Csak vásárláskor, ügyintézéskor, utcán látok nőket. Idegeneket nem akarok leszólítgatni.
Online sincs sok esélyem, mert vidéken nagyon kevesen vannak fenn a társkeresőkön.
Vidéki unalmas városban élek, ahol főleg tinik, idősebbek, és a korosztályomból családosak vagy ezer éve kapcsolatban lévők vannak. Aki szingli, általában hamar kiderül, hogy okkal az (valamelyik nap is rámírt egy csávó, és rögtön azzal indított, hogy szexelne).
Kicsit bonyolultabb lélek is vagyok az átlagnál, nem mozgatnak meg azok a dolgok, amik a legtöbb embert (pl. műköröm, tetoválás, meg ezek a számomra felszínes dolgok). Amik érdekelnek, másokat egyáltalán nem, így a közös hang alig van meg pár emberrel.
Illetve bárhova megyek, kizárólag nők vannak mindig mindenhol.
Átlagos külsejű pasi vagyok, évente kb. 1-2 randit tudok összekaparni.
A sikertelen társkeresés miatt önbizalomhiány alakult ki nálam és ezt megérzik a nők randin, nem tudom elég jól leplezni, nincsenek zseniális színészi képességeim ahhoz, hogy el tudjam játszani, hogy szikla szilárd önbizalmam van. Mindenben full átlag vagyok, hétköznapi hobbikkal, semmi különleges nincs bennem és emiatt sem érzik azt a nők, hogy "úristen, ez az a pasi, aki kell nekem"!
A fő ok a kinézetem. Nőként rondának lenni nagyobb hátrány, mint férfiként. Rám néznek, meglátják az arcom/fejem - ami ugye nem elrejthető, mindig szem előtt van -, vége is mindennek, mielőtt elkezdődött volna bármi. Onnantól kerülik a tekintetem, kínosan ügyelnek rá, hogy nehogy akár csak egy rövidke szemkontaktus létrejöjjön, és nyilván a kommunikációtól is elzárkóznak. Ebből így nem lehet kihozni semmit, esélyt sem kapok.
Kisebb részben a 16-os első bekezdése esetemben is játszik. Főleg így már 30 fölött. Nyilván ha jó nő lettem volna, akkor még időben "elkelek", mint a többiek errefelé, és ez nem is lett volna téma. Viszont így tulajdonképpen halmozottan hátrányos helyzetű vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!